Alla inlägg under november 2008

Av Jenny-Blue - 4 november 2008 12:48


-Vilken tur att jag kom i säng, tidigare än vanligt, igår..

Efter att ha druckit ett glas mjölk, ett glas saft och ett glas vatten, precis innan Jonathan skulle gå och lägga sig.. hände det en liten olycka klockan 4 i morse.. Jonathan var helt förtvivlad.. Han har aldrig kissat på sig i sömnen förr.. -Stackare!

Klockan 4 på morgonen vägrar jag att gå upp.. oavsett.. så han fick komma och lägga sig i min säng, de timmarna det var kvar innan vi skulle upp.


Klockan 06 satte Tomas klockradio igång.. Klockan 06:30 var det dags för larmet på Tomas telefon och när larmet gick på min telefon kl 07:30 stängde jag bara av den och somnade om.. Vaknade inte förrän kl 08:30 och då blev det såklart panik.. som vanligt, måste jag väl tillägga..


Bortsett från vår lilla försening, gick morgonen bra. Jonathan var jätteduktig och utan några större bråk kom vi äntligen iväg till dagmamman. Jag skulle vara hos barnmorskan kl 9:30 och det var precis att jag hann dit i tid..


Rutinkontrollen gick bra! Mina järnvärden var perfekta = skönt! och blodtrycket likaså.. Skönt att veta att man är frisk, i alla fall vad man kunde se på proverna idag..


Åkte till mamma för att prata lite strunt och fick en välsmakande kopp kaffe under tiden. Tack, för det! Och så fick hundarna busat lite.. Det var ett tag sedan de träffades, vilket märktes på båda, då de båda två var överlyckliga när vi kom in genom dörren. Kul att se.. Lyckliga hundar, menar jag..


Tanken nu, är att jag ska ner i källaren och hämta två kartonger, modell större tyvärr, med glas och koppar.. Måste göra en liten inventering inför julbazaren i Skegrie.. Den är ju inte förrän i slutet av månaden, men tiden går fort och däremellan kommer Bebis.. Vi får väl se om jag orkar lyfta upp kartongerna eller om jag får ta min sambo till hjälp, senare ikväll, när han kommer hem från jobb..


Ja, det var lite om min morgon och förmiddag.. Resten kommer väl ikväll.. om inget annat drastiskt skulle hända..

-Vem vet, jag kanske föder nere i källaren.. *hi hi* (rent önsketänkande)


-Tjingeling, så länge..

Av Jenny-Blue - 3 november 2008 23:10


Idag är jag alldeles för trött för att skriva.. dessutom har jag faktiskt ingenting att skriva om.. så jag önskar er en skön kväll.. av det som är kvar av den i alla fall och säger därmed:

-God Natt! ja och ett litet Natti natti..

Av Jenny-Blue - 3 november 2008 14:44


Jaha.. efter att ha suttit i telefonkö i cirka 15 minuter kom jag äntligen fram.. En rar liten röst svarade..

-Så nu har jag beställt tid för vaccination, mm till min lilla Bella.. Äntligen! Nu gäller det bara att hitta hennes vaccinationskort.. Det är ju ett helt år sedan det var framme senast.. Hoppas att jag varit redig nog och satt in det i hennes pärm.. annars vet jag inte riktigt var det kan vara.. Det blir väl till att leta.. i så fall.. 


Sen får vi hoppas på att jag inte måste in och förlösa bebis innan dess.. men om det skulle vara så, får någon av mina nära och kära hjälpa till och åka in med henne. Ja, det löser sig säkert! Nu har jag i alla fall bokat en tid..

Av Jenny-Blue - 3 november 2008 00:18


Ja.. Va kul, tycker jag.. även om det inte gick något vidare, rent ekonomiskt förra året.. mina grejer är inte direkt i klass med sådant man vanligtvis köper på en marknad, eftersom det känns lite mer exklusivt, med glas och porslin, men det var ändå riktigt skoj..

-Dels för att jag fick träffa alla de andra utställarna, dels för alla besökare som kom, men framför allt för erfarenheten..

-Ja, mycket underhållande, måste jag få säga! 


Det blir alltså julbazar i Skegrie även i år.. andra året i rad.. och jag kommer att vara där, med en hel del av mina handmålade glas och koppar.. Plus en massa annat plock av smått och gott.. Det ska bli kul! Den här gången ska jag försöka fixa, så att jag får annonsen som de sätter in i tidningen.. Hade varit kul att ha den i min lilla bok, som jag har dokumenterat mina utställningar, vernissager, mm i.

Vi får väl se hur det går med den saken.. Jag får väl hålla utkik, använda mig av mina kontakter, då jag inte själv har Trelleborgs Allehanda.


Hur som helst, så ser jag fram mot att få visa upp mina grejer igen, då jag legat lågt sedan min senaste vernissage i maj.. och det är ju ett tag sedan..


-Nu blev jag sugen på att skapa.. *Suck*

Men nej.. klockan är alldeles för mycket för sådant nu..

 -Säger därför Natti natti.. igen..

Av Jenny-Blue - 2 november 2008 23:43


..eller som vi säger här hemma.. dags för bingen.. Natti natti..


Jag skulle kunna vara uppe en stund till, men efter ett hastigt påfallande av halsbränna, känner jag att det ända rätta är att gå och lägga mig..

Samtidigt, drar jag mig en aning för det.. Jag trivs ju bättre här.. vid min lilla bärbara.. på min svinkalla balkong.. Är så otroligt varm i mellan åt.. sekunderna senare fryser jag så att jag skakar.. Ingen ordning och reda med mig alls numera.. tycker jag.. Vilket i och för sig är jätteHÄRLIGT!


-Jag avskyr rutiner.. inrutade mönster.. dag in och dag ut.. Shit va tradit!

Sen att det underlättar enormt, när man har småbarn är en annan femma.. Men jag tycker inte bättre om dem för det.. rutinerna alltså!

-Nej, det absolut bästa jag vet är organiseras kaos..

-MIN organiserade kaos! Ett skrivbord fyllt med pennor, papper, penslar och annat smått och gott, huller om buller.. i en salig röra.. med förutsättningar att jag vet vad som ligger var.. ME LIKE!


Om man ser till mitt hem, så är jag näst intill en pedant.. men om man tittar på ateljen, där jag målar.. ja, skapar över lag.. ser det ut som kaos..

Jag fungerar liksom bättre på något konstigt vis, när jag har allting omkring mig.. När jag kan se allting på samma gång.. Det är så jag finner min inspiration.. (även om det kanske stavas annorlunda?)


Jag är väl, som jag själv skulle uttryckt mig: en konstig fisk.. som älskar okända vatten, men som gärna simmar runt i mitt lilla korallrev.. 


Av Jenny-Blue - 2 november 2008 23:35


-Jag blir hellre älskad av en dåre..

.. än att bli en dåre utan att bli älskad..


Av Jenny-Blue - 2 november 2008 20:34


Ja, så har svägerskan varit här och hämtat sin dotter, druckit kaffe, snackat lite skit och åkt hem..

  

Det är ¨Parlamentet¨ på tv.. och även om jag gillar Robert Gustavsson, så tycker jag att programmet har tappat sin charm.. Det har blivit lite väl mycket kiss- och bajshumor.. eller rövhumor om man så vill..

-Förr tittade jag alltid.. men nu kan det kvitta.. Det är därför jag sitter här vid datorn och inte vid tv:n..


Idag har varit en skön söndag..

-Lugn och harmonisk och eftersom vi åt rester från igår, har jag inte behövt varken att laga eller hämta någon mat. SKÖNT!

Och med en rensad diskbänk ute i köket, kan jag slappna av och känna att jag mår bra!


Det sparkar för fullt i magen nu.. foglossning-varning igår.. Nu är det bara en vecka kvar.. om man går efter den beräknade tiden.. (den 8 nov)

Sen att det kan ta ytterligare två veckor till, innan det verkligen händer något.. försöker jag att glömma..

-Åååh, vad roligt det hade varit om Bebis kom nu.. LÄNGTAR!!


Ja, det var mycket på samma gång, allt i en härlig kompott.. och det blir mer..

   

-Ska faktiskt sticka lite ikväll.. på min filt, som jag har hållt på med alldeles förlänge.. Tänkte att det kanske kunde vara på tiden att den blev klar.. Vi får väl se när det händer..


Fixade naglarna igen idag.. Nu är de vitmålade.. moonshadow.. heter färgen och på vänster tumnagel sitter det en liten gnistrande sten.. som egentligen är av plast.. Ja, det är en sådan där nageldekoration..

-Ja jag tycker i alla fall att det är fint..

   

Och innan jag går och lägger mig ikväll/ i natt, ska jag ta en låång härlig dusch.. men det blir inte förrän senare.. måste ju ut med hunden också..


Nej, mina vänner.. nu är klockan nio och det börjar säkert en film.. eller nått.. så nu tänker jag lämna er.. i alla fall för nu.. Det kan hända att jag tittar in igen..

-Se det som kompensation, för att jag inte skrev ett endaste dugg igår (den 1 novemer)


-Tjingeling, vi ses..         ;) 

  

-Visst är det härligt att leva.. skrivet utan ironi idag.. 

Av Jenny-Blue - 2 november 2008 18:34

Tänkte jag skulle sätta mig ner nu, såhär efter maten och

skriva några rader.. men Jonathans kusin, som varit här idag, blir snart

 hämtad och då är en kopp kaffe på sin plats.. 

Det är ju svägerskan som kommer för att hämta och detta är

likamed lite snack och mycket kaffe.. 

-Så..

Jag hinner inte skriva mycket mer just nu, eftersom kaffet inte gör sig själv.. tyvärr.


Jag tittar in senare.. Vi ses.. om du vill..

LITE MER OM MIG...

KALENDER

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

   

 

      Privat konto: 

     jenny78blue 

 

    Konst konto:

     jenny78blue_art

 

      MaryKay konto:

     jennyblue_mk

 

 

LETAR DU EFTER NÅGOT SPECIELLT? SÖK HÄR:

SIDOMENYN UPPDATERAD

    16 augusti 2023

 

BLOGGFÄRG UPPDATERAD

    15 augusti 2023 

 

MIN KONST - HEMSIDA

www.jennyblueart.com

 

Följer du länken ovan, hittar du info om bokade utställningar, mig och mina verk, presenttips, mm..     

 

      

     

     

         

            - Välkommen!

 

 

LÄNKAR TILL ANNAT VIKTIGT

     

         

     

        

     

 

     

 

     

 

 

KATEGORiER

BELLA i mitt minne

   7 sep 2005 - 15 jun 2016

PitaPata Dog tickers

ARKiV

   

 

 

 

       

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       


Ovido - Quiz & Flashcards