Alla inlägg under mars 2009

Av Jenny-Blue - 26 mars 2009 01:09


Jag vet inte varför jag är så himla bakvänd.. ?! Har precis fixat naglarna.. vilket inte känns så smart, med tanke på att jag snart ska krypa ner i sängen.. mellan kuddar och täcken.. ?! Får väl hoppas på att nagellacket har hunnit torka ordentligt innan dess..

-Galet.. om du frågar mig..

.. i-landsproblem om du frågar vem som helst annars..


Ja ja.. skit samma.. Oavsett hur mina naglar må se ut imorgon, så har i alla fall dagen idag varit helt okej. Har varit med en vän på Vellingeblomman och kollat in påskbyn.. igen.. Hittade äggkoppar i olika färger som tilltalade mig till den milda grad att jag var tvungen att köpa dem.. Vi äter väldigt sällan ägg, men nu har jag lovat Jonathan att vi ska äta ägg till frukosten på lördag..


Förutom de jättesöta äggkopparna köpte jag en ny kruka..

-SKIT TUFF!! Det är en liten gubbe.. och när man sätter i blomman, blir det som gubbens hår.. Tanken var att den skulle stå i Charlies rum.. men jag tycker att den är så söt, så jag placerade om den och satte den i vardagsrummet i stället.. Så ser jag den bättre och oftare..


-Måste rusa.. Jonathan har vaknat.. han har växtverk i sina ben och gråter.. Vi ses..


-Tjingeling..

Av Jenny-Blue - 25 mars 2009 02:08


Ja.. idag blev det precis så sent som det brukar.. men det är ingen fara på biltaket.. som de säger i en radioreklam.. Tycker att det är på sin plats med en liten bild, såhär i nattens timma..


Tjingeling..


 * * * * *

Av Jenny-Blue - 25 mars 2009 00:32


Som sagt.. det gick.. men det var lite kämpigt där ett tag..


Jag försov mig av någon konstig anledning.. Möhippasyndrom.. ?! Så jag var inte i lokalen klockan 10:30 som jag och mamma bestämt dagen innan, under tiden vi dukade borden.

-Nä.. jag kom inte till lokalen förrän 11:17 och då hade jag glömt en påse med saker jag behövde.. Mamma stod och hoppade jämfota utanför dörren så jag fick släppa in henne inna jag körde hem igen för att hämta min viktiga påse.. 


Mamma var i upplösningtillstånd, när jag kom tillbaka..

-Jag måste hem och göra mig iordning! Sa hon nog tretton gånger innan hon lämnade.. Jag fortsatte med förberedelserna i köket och plötsligt kom Tomas in med Charlie i famnen..

-Kan du ta Charlie, säger Tomas i vädjan om att jag skulle byta blöja och sätta på honom klänningen.. Då var det jag som blev upplösningsbar..?!

Som tur var kom min Kusin.. Charlies då blivande fadder.. in genom dörren och räddade mig..


Jag fick lämna köket.. för att slänga mig in på en av toaletterna, där jag bytte kläder.. Jag hann till och med slänga lite smink i huvudet.. men det var precis.. 


OBSERVERA! mina fötter var ömma som en biten kind.. 

Jag hoppas att ingen såg något, men det kändes som om jag haltade mig fram i kyrkan.. Jag gjorde allt för att mina våndor inte skulle synas.. vet dock inte om jag lyckades..


Akten i kyrkan gick fort och smidigt.. Charlie var en liten ängel hela tiden.. bortsett från den lilla insidenten med en rap som behövde komma ut.. vilket den också gjorde.. *hi hi*

Det ekar i kyrkan.. för er som inte visste det.. *hi hi*

 -Nä, förlåt.. så farligt var det inte, men visst lät det lite roligt.. ?!


Efter själva dopet.. (Jonathan var jätteduktig, måste bara tilläggas..) var det mat, mm nere i lokalen.. Jag tror att våra gäster trivdes.. i ärlighetens namn hade jag svårt att hinna med att prata med dem.. Jag sprang mest runt, på mina ömma fötter, och fixade med allt som skulle fixas med.. Det verkade i alla fall som om de trivdes.. våra gäster..


Tack vare min mamma och min lillebror, som hjälpte mig och Tomas att städa lokalen, var vi klara med allt.. disk, golv, sopor, möblering.. klockan 18:30 give or take.. och det var väl okej..


Jonathan hade fått följa med ett par vänner hem, under tiden som vi städade så Tomas hämtade upp honom på vägen hem.. Jag och Charlie var därför först hem.. Jag slängde bara in påsarna med alla grejer i hallen, för att koppla hunden och ge mig ut på en UNDERBAR promenad i småregnet. Det blev en långrunda med snabba steg, jätteskönt! Jag kände mig riktigt hälsosam.. lite sportig till och med.. men oavsett, så var det en skööön runda. Charlie som var med i vagnen, sov som en stock hela tiden..


Fem minuter i nio.. 20:55, med andra tecken.. satte jag mig ner i min soffa.. och det var skönare än sex.. Ja, ni får säga vad ni vill, men mina stackars fötter höll på att explodera.. och när jag efter en hel dags springande rundor, var det en befrielse att lägga upp fötterna i soffan och bara låta dem vila..

-Sååååå jädrans skönt!!  


Charlies dopdag, var rolig att planera och verkställa, men jag är glad att det är över.. Nu dröjer det tills den 11 november.. Charlies födelsedag.. innan det är dags för nya planer med middag, släktingar och ev. lokal..


-Den tiden den sorgen..


-Tjingeling..

Av Jenny-Blue - 24 mars 2009 23:36


.. eller ja.. Egentligen kan man nog inte säga att den flippade ur.. det var nog mer jag som flippade ur.. på dansgolvet..


Möhippan började klockan tolv, i lördags.. men då var jag fortfarande i kyrkans lokal och fixade inför dopet, dagen efter.. Jag var inte på plats förrän vid tvåtiden.. vilket var okej ändå.. Jag fick i alla fall ett hjärtligt välkomnande..


Jag fick färdig gjorda mackor, som tjejerna hade mumsat på tidigare.. som jag blandade hej vilt med kakor.. kaffe.. och vitt vin.. Jag hade en del att ta igen, om man säger.. Det var lite snack.. lite frågesport.. och lite snack till.. vid bordet innan det var dags för den blivande bruden att göra sig iordning..


Vi var ganska så milda.. Hon fick en färggrann tunika, halsband, örhängen och en slöja.. innan hon blev sminkad.. med en snäll hand.. Vi förstärkte bara hennes färger.. men själv tyckte hon att hon såg ut som en påskkärring..


Vid halv fyra cirkus klädde vi alla på oss våra ytterkläder för att åka in till stan.. Den blivande bruden fick ett gäng vita tulpaner, som hon skulle byta ut mot kramar.. Hela gänget yrade runt på det nya Entre', medans bruden bytte blommor mot kramar.. Det gick sådär.. Jag kände mig väldigt felplacerad, men det har väl med åldern att göra.. alldeles för många ungdomar i min smak..


I alla fall.. Nästa destination var Big Bowle.. där vi efter lite snack började i spelhallen.. Sen efter det stod det SKOR på listan.. När alla hade hittat sin storlek och beundrat sin sexiga look, var det dags för bowling.. Tre lag.. tre banor..

-Mitt lag vann!!


Sen var det M A T på kvällens schema.. Italiens buffe' .. Inte helt fel.. Det var faktiskt godare än vad jag hade väntat mig.. Vid detta laget hade bruden hunnit bli lite rund under fötterna.. *hi hi* Hon lyckades tappa sitt glas.. med vatten som tur var.. över sig själv och sin bordsgranne.. och på något konstigt vänster, lyckades hon även slå sönder sin tallrik.. *hi hi* Hon fick en ny uppsättning.. dock ett mindre glas.. men fortfarande vatten..

Det blev en trevlig middag.. trots allt.. och fan annars, kan jag tycka, då den kostade över trehundra spänn.. Men okej.. det är inte varje dag som man är på möhippa..


Vi var först, med att sätta oss i sofforna vid dansgolvet.. Han som spelade musik, spelade vanlig radiomusik, till en början, men efter viss påtryckning, gick han över till slager.. i poppig stil.. Detta gick hem hos den blivande bruden.. Ja, vi dansade så det stod härliga till.. NICE!


Jag besökte baren några gånger och tröttnade sedan på den fjuttiga musiken.. Det var dags för ett litet snack med vår lilla Dj.. Lyckans ost som jag är, visade det sig att han tyckte om samma musik som jag. Pga husets regler, kunde han inte spela riktigt så tungt som jag ville, men han lovade att göra ett försök.. Och tro mig:

HAN LYCKADES!

-Gissa om jag dansade då..?! Det var ingen annan som dansade, så jag hade hela dansgolvet för mig själv och jag mådde som en lövgroda i skogen!!


Trots att kvällen inte varade för evigt, tyckte jag att det var bra.. Det blev en bra avslutning.. och det kändes faktiskt ganska så naturligt när vi drog oss uppåt.. utåt.. hemåt..

Jag fick skjuts hem, vilket jag var tacksam för.. Det känns alltid bra att veta att ens vänner är mån om att man kommer hem ordentligt.


Klockan var nog inte mer än halv ett, när jag smög in över tröskeln här hemma.. Vill inte påstå att jag var FÖRdrucken, men jag hade lite ont i fötterna efter allt dansande..


En underbart trevlig eftermiddag, kväll och natt, som fick ett sensurerat slut..

*hi hi*


-Ja.. det var möhippan det..


-Tjingeling..



Av Jenny-Blue - 24 mars 2009 23:07


Det brukar vara på onsdagar som vi träffas, ett gäng ¨käringar¨ (OBS: ett R) för att sticka, virka, brodera, mm, men denna veckan gjorde vi ett undantag och träffades på en tisdag.. Tomas hade ett senare möte på jobb, så vi visste inte om jag skulle behöva ha barnen med mig eller inte.. Jag förklarade läget för Jonathan, som var med på noterna.. Nu blev det att Tomas hann komma hem innan jag skulle iväg, men Jonathan ville så gärna följa med ändå, så det fick han.. Inga problem!!


Däremot tyckte jag att det blev jätterörigt, då en av tjejerna hade med sig sin dotter som är åtta månader.. tror jag..?! Hur som helst.. Jag lämnar Charlie hemma för att få lite tid tillsammans med vuxna och blir därför måttligt irriterad över dotterns skrik, pillande, klättrande, mm.


Inget illa menat mot min vän och hennes dotter.. De är jättego'a båda två, men INTE PÅ EN VUXENTRÄFF! Jag får fullständig panik och känner inte alls för att träffas nästa gång det är dags.. Fan jag pallar helt enkelt inte.. Och så känns det lite så.. ? att lämna Charlie hemma.. när han är så otroligt lätt att ha och göra med.. i alla fall än så länge.. för att ändå ha barnaskrik ringande i öronen.. Nä.. jag blir så trött..

-Det är lugnare att vara hemma.. med mina TVÅ barn..


*Baaah*


Blev så upprörd.. måste ha något att dricka..

Jag kommer tillbaka snart.. något lugnare, hoppas jag..

Då ska jag berätta om möhippan.. och dopet.. om jag orkar.. annars får vi dela upp det på två.. ?! Bla bla bla.. Surr surr surr.. *Baaaah* 

Av Jenny-Blue - 23 mars 2009 23:07


-Om det inte varit för att jag lovat min kära vän, att jag skulle skriva, hade jag inte skrivit något i dag heller.. Vet inte vad det e med mig, men jag e såååå trött. Klockan e bara elva, men det känns som om hon e tre..?!


Jag skulle ju berätta om Möhippan som jag var på i lördags.. och om Charlies dop, som var igår.. men det går bara inte.. ögonen vill helt enkelt inte.. Det känns som om jag har två kilo sand i varje öga..


Jag får helt enkelt återkomma.. och hoppas på att ni också gör det..

-Natti natti..


-Tjingeling..

Av Jenny-Blue - 22 mars 2009 23:21


-I ärlighetens namn.. jag är så jäääääääädrans trött.. så jag tänker inte skriva något idag.. inte mer än det här i alla fall.. Jag får berätta om helgen nästa gång i stället.. För nu är jag totto finito..


-Tjingeling..



Av Jenny-Blue - 20 mars 2009 22:25


-Ja oj vilken dag det har varit idag.. i positiv mening måste jag tillägga!


Den började redan fem i sju i morse.. hör och häpna.. Jag gick upp för att ta Charlie. Han fick en ny blöja och frukost i mammas säng.. som vanligt.. När han ätit klart låg han kvar i sängen medans jag gick upp för att göra frukost till mig själv.. Jonathan hade redan ätit..

Det var den vanliga morgonrutinen.. bortsett från att vi var klara en timme tidigare än vanligt.. Jag passade på att ringa några viktiga samtal innan vi åkte till lekgruppen för att lämna Jonathan. Sen var min dag på G.


Jag åkte och tog ut pengar för att sedan köra till kyrkan där jag hämtade nyckeln till lokalen som vi ska vara i efter dopet på söndag. När det var avklarat åkte jag och Charlie vidare till Staffanstorp för att träffa mina flickor.. Egentligen hade jag inte tid, men våra träffar är guld värda och de får mig att känna mig sååå bra, så det var bara ett måste!!


Tanken var att jag skulle umgås en timme eller två, men istället blev det att jag lämnade Staffanstorp först när klockan var fyra.. *hi hi* Ja trivs man, så trivs man och varför ska man jäkta något som känns bra..?!

Att få träffa flickorna är.. vad ska jag kalla det..?

-Det gör gott för själen! helt enkelt..

 

Ja, det blev i alla fall en paus, från alla mina måsten, från klockan 10:30 till ca 16:00.. En NICE paus! Men såfort jag satte mig i bilen igen för att köra hem till Malmö var det dags att ladda..

  

När jag kom hem hade Tomas och Jonathan varit hemma sedan två cirkus.. Jonathan satt i soffan och tittade på film.. Tomas satt i köket och övade med sin nya tatueringsmaskin.. och in stormar jag med Charlie i bilstolen, skötväska och kameraväska. Jag dumpade av väskorna och lämnade över Charlie till Tomas.. Satte koppel på Bella och tog ut henne på en liten snabb promenad.. Upp i lägenheten igen, kopplade loss Bella,

pussade alla mina pojkar och stack iväg för att handla inför dopet.. Två och en halv timme senare var jag tillbaka..


Jag packade om i kylen för att få plats med allt jag köpt, tog ett bloss tillsammans med Tomas och stack iväg igen.. Den första affären hade inte allt som jag skulle ha, så det blev ett nytt besök i en annan butik.. Var inom mamma på vägen hem, för att lämna av lite bröd.. till på söndag..

Hos mamma ringde jag till pizzerian och beställde fredagsmaten. Tankade bilen, innan jag hämtade pizzorna och åkte hem.. Klockan hade redan hunnit bli 20:15. Tomas hade gjort kvällsmat till Charlie, som jag gav honom innan jag kunde äta min pizza.. lagom kall och soggig.. *suck*

 

Ja.. det var väl min dag det.. Och i natt ska jag vika servetter!

Blev lite trött efter maten.. liggandes i soffan, men så kan vi inte ha det. Jag har fortfarande tio servetter kvar att vika + att jag ska ha små knutna rosetter på dem också.. och namn och datum..


-Shit vad hon tjatar om sina servetter.. tycker du nu.. och ja.. det må hända, men jag ska på möhippa imorgon.. så alla ni som tror att det har slagit över i mitt lilla huvud.. får ha överseende med att jag stressar.. Jag har inte mer än några timmar över till förberedelser inför dopet på lördagmorgon.. imorgon.. för klockan tolv ska jag vara på möHIPPaplats..

-Snygg och med kameran i högsta hugg..


Känner att jag skulle kunna blogga hela natten.. men det är nog bara för att jag har annat att göra.. S E R V E T T E R ..  *hi hi hi*


Nä, nu måste jag slita mig.. annars blir det alldeles försent.. och med tanke på att jag var uppe tidigt i morse.. vet jag att det kommer att bli svårt i morgon.. En morgon.. ok.. men TVÅ.. ? .. Nä, tror inte det..


Men innan jag avslutar, vill jag tacka Ha. Ma. Paddan och A. för en underbar dag i solen!! Ni e bäst! Puss och Kram! Och TACK såklart..


Till alla andra säger jag natti natti och..

-Tjingeling ding ding..


LITE MER OM MIG...

KALENDER

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

   

 

      Privat konto: 

     jenny78blue 

 

    Konst konto:

     jenny78blue_art

 

      MaryKay konto:

     jennyblue_mk

 

 

LETAR DU EFTER NÅGOT SPECIELLT? SÖK HÄR:

SIDOMENYN UPPDATERAD

    16 augusti 2023

 

BLOGGFÄRG UPPDATERAD

    15 augusti 2023 

 

MIN KONST - HEMSIDA

www.jennyblueart.com

 

Följer du länken ovan, hittar du info om bokade utställningar, mig och mina verk, presenttips, mm..     

 

      

     

     

         

            - Välkommen!

 

 

LÄNKAR TILL ANNAT VIKTIGT

     

         

     

        

     

 

     

 

     

 

 

KATEGORiER

BELLA i mitt minne

   7 sep 2005 - 15 jun 2016

PitaPata Dog tickers

ARKiV

   

 

 

 

       

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       


Ovido - Quiz & Flashcards