Alla inlägg under mars 2009

Av Jenny-Blue - 11 mars 2009 14:12


I söndags skrev jag om min stora lycka över att jag och Tomas skulle iväg och köpa en ny kamera till familjen.. På måndags eftermiddag när Tomas kommit hem från jobb, ville jag åka direkt, men Tomas skulle kolla priser på nätet först.. Klockan tickade och en haltimme innan Jonathan skulle hämtas var Tomas klar med sina jämförelser..


Påstridiga jag förklarade läget för Tomas om att vi var tvungna att hämta Jonathan INNAN vi köpte kameran, vilket Tomas tyckte var lite jobbigt.. eftersom det kan kännas lite stressigt att ha en femåring som springer runt i affären när man står och pratar med nånn försäljare..

(Jag håller med Tomas) Men som sagt.. påstridig som jag är så SKULLE vi iväg och fixa kameran!!


Tomas ringde till en av butikerna, för att veta vilken vi skulle till.. Det finns två butiker i Malmö.. och det hade ju varit ytterst irriterande om vi åkt till den ena för att upptäcka att kameran var slut där och sedan behöva åkta till den andra..


-Tur i oturen var väl att Tomas ringde.. 

OTUREN var att kameran var slut i BÅDA butikerna..

-De kommer in i början på nästa vecka, hade de sagt..


Åååååh! Om jag trodde att jag längtat mycket innan.. är det inte hälften av vad jag väntar nu.. Men sen å andra sidan så är det ju redan onsdag..


-Tjingeling så länge..

Av Jenny-Blue - 10 mars 2009 00:23


Nä vet ni vad.. Nu får det vara nog..

-Jaaa, det får det! men först.. en liten fråga..


Väljer man den öppnade dörren för att den redan är öppen? Det är enklare och så vet man att fler har använt den..


Eller väljer man den stängda dörren? Kanske för spänningens skull.. vad finns på andra sidan..?


Sen finns det kanske dem som föredrar de låsta dörrarna? Det lite mer förbjudna..


Själv tar jag den dörr som är närmast mitt mål.. Det skulle kännas dumt att gå igenom dörren till toan om man skulle iväg och handla..?! Oavsett om den var öppen, stängd eller låst..

men det är kanske bara jag..?!


Nä, som sagt.. nu får det vara slut för idag..

-Tack och adjö för idag..


Natti natti..

-Tjingeliiiiiiiiiiing..

Av Jenny-Blue - 10 mars 2009 00:11

Av Jenny-Blue - 9 mars 2009 23:50


Jag har nu även fått städat i mitt lilla kök.. eller ja..? fått och fått.. snarare gjort det själv.. Men det blev i alla fall fint!! Och så har jag varit ute med hunden.. En ganska skön promenad.. and lucky.. med tanke på att det började regna precis när vi kom in igen.. Och så har jag ätit lite godis.. mest choklad.. men även annat gott och blandat.. YAMMY!!


Pratade med en av tjejerna för en liten stund sedan.. Hon behövde hjälp med inbjudningskort till barndop.. och eftersom jag gjorde just sådana för inte så överdrivet länge sedan, gick detta snabbt och lätt.. Ska skriva ut dem i morgon innan hon.. eller han.. kommer och hämtar dem..


-Ja, det kändes bra att få ett uppdrag.. så jag kunde vara uppe en stund till menar jag.. Jag tycker ju om att vara uppe i natten..


-Tjingeling..

Av Jenny-Blue - 9 mars 2009 20:30


Idag har jag varit på IKEA och lunchat med mina mysiga tjejer.. Trevligt som alltid! Köpte faktiskt en matta till Charlies rum.. har funderat på det länge, men idag tog jag tag i saken.. Den är grön och passar bra in i Charlies rum, men det var inte bara därför jag köpte den..

-Tack vare mitt mattköp har nu Charlie ett rum man kan komma in i utan att snubbla över en massa kartonger och påser och annat skit och mög..


Ja, det är f*n att man ska behöva ta till så drastiska åtgärder för att få sorterat och städat.. men nu är det gjort och det blev jättebra!

-Shit, va duktig jag känner mig.. Me like!!


Nu ska jag försöka väcka Charlie på ett lite smidigt sätt.. genom en överdriven hostning eller nått.. Han måste äta en gång till idag innan natten.. När mormor passade honom mellan lördag och söndag hade han vaknat klockan tolv.. och så vill jag inte ha det..


-Tjingeling..

Av Jenny-Blue - 9 mars 2009 01:05


Pelle Plutt plutt plutt

Tog ett skutt skutt skutt

Över ån ån ån

Tappa tån tån tån

In i kammaren

Efter hammaren

Och spika fast den lilla tån

Av Jenny-Blue - 9 mars 2009 00:45


Jag sa ju att jag skulle gå och lägga mig tidigt idag.. eftersom jag var så trött.. men som ni förstår så var ju detta bara en dröm.. en dagdröm, får det ju bli.. eftersom jag ALDRIG lyckas komma i säng i tid..

-Ja ja, inse fakta.. sånn e ja..


-Skit i vilket.. nu är jag i alla fall här igen och trots att jag sitter och gäspar, måste jag ändå berätta att jag och Tomas ska iväg imorgon.. om vi hinner.. och köpa en födelsedagspresent till mig.. Tomas har jobbat så mycket den sista tiden och har inte hunnit köpa något till mig.. och dessutom så har han inte vågat att gå och köpa den utan mig.. Det är nämligen så att Tomas tanke var att köpa en ny kamera.. till oss båda.. men eftersom det är mitt stora intresse och eftersom det är jag som fotograferar mest, kände Tomas att det nog var bäst om jag var med..


Det är ju inte bara vilket märke man ska köpa.. det är ju så mycket mer och eftersom Tomas inte känner sig så hemma på området, bestämde vi att vi skulle åka tillsammans.. ME LIKE!!!

-Tjo ho!! Jag ska få en ny kamera!!


Så.. nu när det är sagt känner jag mig redo för bingen.. ska bara dricka en liter vatten först.. ah jag e så törstig!! Men sen kallar sängen..


Natti natti..

-Tjingeling..

Av Jenny-Blue - 8 mars 2009 18:35


När jag vaknade idag klockan 10:30, cirkus var jag ensam hemma.. Ja, Bella låg vid min sida i sängen, men det var också allt.. Tomas var iväg och spelade match.. Jonathan var hos farmor.. han hade sovit över där tillsammans med sina kusiner.. och Charlie var hemma hos mormor.. han hade sovit över där.. eftersom det var fest hemma hos oss igår..

(Jag vet att jag var inne och skrev här.. i fyllan och villan.. så tro inte att jag inte kommer ihåg..)


Hur som helst.. Nu är alla i familjen hemma igen.. och det känns skönt!

Vi ska äta pizza snart.. och det känns som en toppen idé..


Vi ses kanske senare, men jag lovar ingenting.. det känns som om jag kommer att gå och lägga mig i tid ikväll.. för en gång skull.. vi får väl se om jag hinner skriva några rader innan dess..


-Tjingelin..

LITE MER OM MIG...

KALENDER

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

   

 

      Privat konto: 

     jenny78blue 

 

    Konst konto:

     jenny78blue_art

 

      MaryKay konto:

     jennyblue_mk

 

 

LETAR DU EFTER NÅGOT SPECIELLT? SÖK HÄR:

SIDOMENYN UPPDATERAD

    16 augusti 2023

 

BLOGGFÄRG UPPDATERAD

    15 augusti 2023 

 

MIN KONST - HEMSIDA

www.jennyblueart.com

 

Följer du länken ovan, hittar du info om bokade utställningar, mig och mina verk, presenttips, mm..     

 

      

     

     

         

            - Välkommen!

 

 

LÄNKAR TILL ANNAT VIKTIGT

     

         

     

        

     

 

     

 

     

 

 

KATEGORiER

BELLA i mitt minne

   7 sep 2005 - 15 jun 2016

PitaPata Dog tickers

ARKiV

   

 

 

 

       

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       


Ovido - Quiz & Flashcards