Alla inlägg under mars 2009

Av Jenny-Blue - 8 mars 2009 01:47


Jag vet inte om jag ens ska skriva nått ikväll eller inte.. Det är nämligen så att jag och Tomas har haft en hederlig, gammal fyllefest ikväll, vilket betyder att jag är lååååååååångt ifrån nykter.. just nu.. Tomas ligger däckad sedan ett bra tag tillbaka.. så JA, är svartet på din fråga om vi haft kul.. men som sagt.. det är kanske inte rätt tid för mig att skriva något av värde.. Det känns som om det kan bli lite blaha blaha.. kanske till och med lite sentimentalt.. såhär fram åt småtimmarna.. och om jag ska vara ärlig hittar jag inte rätt bland tangenterna.. Fel bokstäver.. kan bli väldigt fel.. Känner hur jag konsentrerar mig för att inte skriva fel.. men det gör jag säkert ändå..


-Nä, jag skiter nog i det ikväll.. ska fortsätta spela musik ett tag till.. så att grannarna spyr.. får ju passa på.. Dels för att vi haft fest.. och dels för att Tomas sover.. *Hi hi..* Oh ja.. Jag kommer garanterat vråla till alla låtarna jag kan!


Puss på er alla.. ja va fan.. JAG E FULL! Eller om man ska vara fin i kanten.. för då är jag ONYKTER.. och inget annat..     :)

-Tjingeling..




Festen ikväll kan nästan jämföras med den på bilden.. det är bara det att vi blivit lite äldre.. men det är också allt!!

Av Jenny-Blue - 7 mars 2009 01:02


Idag har jag firat födelsedag.. min födelsedag.. min trettioförsta födelsedag.. för att vara exakt.. och det har jag gjort med ett smil på läpparna.. Det har varit en jätteskön dag.. trots städning, inköp av kaffe och kakor med mera och lämning och hämtning av barn.


Det började i morse.. sjukligt tidigt för mig.. men dock.. Tomas och Jonathan kom och väckte mig med sång och frukost i sängen.. Klockan var inte mer än 06:30.. inte ens Charlie hade vaknat än.. och med tanke på att jag inte kom i säng förrän vid 03.. så var det nästan precis att jag kunde få upp ögonen, men det gick och jag blev jätteglad!


Senare vid tolvtiden, när jag satt och gav Charlie mat.. tänkte jag tillbaka på morgonen och mina fina pojkar.. och på själva frukosten, som bestod av en torr macka med ost och ett glas mjölk.. på en tallrik med ett litet ljus på.. Tanken fick mig att le.. Tänk vad lite man kräver när man fyller 31.. Hade det varit min 28 årsdag hade jag nog blivit förbannad.. men inte idag!


-Ja, vad ska man säga..?! Det är väl ett tecken på att man håller på att bli stor..?! Inte vet jag.. Jag har aldrig varit stor tidigare.. så jag vet ju inte!


Under eftermiddagen och kvällen har vi haft gäster.. och det var väldigt trevligt! Det kändes så otvingat.. Jätteskönt att inte bjuda på middag och grejer, utan bara göra en enkel sak av det hela.. för en gång skull.. och bjuda på kaffe och kakor. En blandad mix av ¨köbekakor¨ och hembakat.. en garanterad succé.. 


En annan succé var presenten från min bror.. han är bara bäst.. min lillebror!! Egentligen var det väl inte så himla speciellt, jag har ju haft tusen pennor och fri tillgång till papper.. men idag när jag öppnade paketet från brorsan, blev jag jätteglad och min första tanke var:

-Nu kan gästerna gå hem så jag kan sätta mig ner och rita något.

Paketet innehöll ett ¨Drawing Art set¨ med 4 blyertspennor med olika hårdhet, 2 kolpennor, 1 skuggare, suddigummi, pennvässare och skissblock i A5-format. Men detta var inte allt.. för i paketet fanns det även en skissbok i A3-format med jättefina blad och perforerad i kanten, så de är lätt att dra av sidan.. ME LIKE!!!


-Jag har redan ritat en teckning.. När de sista gästerna gått hem, tog jag första bästa tidning som låg brevid mig på vårt lilla sidobord.. En reklamkatalog för tyger och klädesmönster.. Hittade en bild på en korthårig tjej som satt på stranden med bikinitopp och sarong.. ja.. sen ritade jag av henne.. 


-Lite fusk, kanske ni tycker nu.. eftersom jag ritade av henne, men då måste jag få försvara mig med att jag inte tecknat/ritat på.. ??  Ja, det är nog 5-6 år sedan.. Shit! Var tog den tiden vägen.. Ja ja.. jag har ju målat tavlor de senate åren så jag har ju ändå skapat något.. Hur som helst så kändes det som en nykick när jag öppnade presenten från lillebror och jag kan lova att det kommer fler teckningar!!


Nu ska jag tacka för idag och gå och lägga mig. Jag har haft en bra födelsedag, men nu är jag trött.. och dessutom sover alla andra här hemma.. så varför inte..


-Tack, för idag.. God natt, sussa gott och..

-TJINGELING!



 Ps. Såhär blev teckningen:

Av Jenny-Blue - 6 mars 2009 02:37


Jag ville in i datavärlden.. och skaffade mig en blogg! Detta var ju inte så svårt som jag trodde.. Visste ingenting om bloggar, men tog steget och upptäckte denna fantastiska värld.. eller ska jag säga land..?


Sen började ALLA i min omgivning tjata på mig om Facebook.. Det tog ett tag.. men så efter mycket om och men, så blev jag även en Facebookare..


-Ännu ett land att upptäcka..


Nu har jag rest ännu längre bort.. känns det som.. för nu har jag även skaffat mig.. eller vad man säger.. MSN.. tror jag.. *Hi hi*

-För fan!! Jag tyckte att jag hade koll på datavärlden.. för ett ögonblick.. men nu känns det lite som om jag åkt vilse.. Jag förmodar att jag känner mig vilsen på grund av att jag är nybörjare.. men detta 2000-tal börjar tära på mig.. Observera vad klockan är.. har suttit vid datorn i evigheter känns det som.. och nu är klockan så mycket att jag är kräktrött!

Var som sagt uppe i ottan i morse..


Nu skiter jag i det här!! Jag ska stupa i säng.. för att förhoppningsvis.. bli väckt i morgonbitti, med födelsedagsfrukost på sängen.. Vi får väl se hur det går med den saken.. Om jag känner mig själv rätt, så kan det finnas vissa problem med att väcka mig imorgon..

Tomas brukar gå upp så att han är på jobb klockan sju.. så jag vet inte om jag är så säker på om jag ens vill få frukost på sängen imorgon.. eller snart.. blir det ju.. Vi får väl se om jag överlever min trettioett års dag..

Hur som helst:

-Nu ska jag SOVA!!!

-Tjingeling..

Av Jenny-Blue - 5 mars 2009 20:05


.. hoppade i sängen. En trilla ner och slog sitt lilla huvud. Mamma ringde doktorn och doktorn han svara: Inga små apor får hoppa i sängen!


-Ja, fråga mig inte var jag fick den ifrån.. satt vid köksbordet och vek servetter inför Charlies dop.. och rätt som det var..


-Fyra små apor hoppade i sängen. En trilla ner och slog sitt lilla huvud. Mamma ringde doktorn och doktorn han svara: Inga små apor får hoppa i sängen!


Tomas är fortfarande på jobb, Charlie sover och Jonathan sitter och spelar game boy..


-Tre små apor hoppade i sängen. En trilla ner och slog sitt lilla huvud. Mamma ringde doktorn och doktorn han svara: Inga små apor får hoppa i sängen!


-Usch, jag måste städa.. Ska ha släktingar här imorgon.. eftersom jag fyller år, har jag bjudit in dem på kaffe och kaka.. i all enkelhet.. Det brukar vara middag och grejer, men imorgon blir det som sagt väldigt enkelt..


-Två små apor hoppade i sängen. En trilla ner och slog sitt lilla huvud. Mamma ringde doktorn och doktorn han svara: Inga små apor får hoppa i sängen!


-Funderar på om Charlie hade tänkt sig att vakna snart.. Han ska ju äta en gång till innan natten.. Igår fick jag väcka honom.. I förrgår fick han sova.. och klarade sig ändå hela natten..


-En liten apa hoppade i sängen. Han trilla ner och slog sitt lilla huvud. Mamma ringde doktorn och doktorn han svara: Inga små apor får hoppa i sängen!


-Som ni kanske förstår har jag fortfarande ramsan i huvudet..


-Tjingeling..

Av Jenny-Blue - 5 mars 2009 17:32


.. och det är väl okej.. eftersom klockan är middagdags.. snart.. får väl laga den också.. *suck* Tomas ska jobba länge idag.. så idag blir det bara lite pannkakor till mig och Jonathan..


Var ju uppe i ottan idag.. kändes det som.. normalt för andra kanske, men inte för mig.. Hur som helst så blev det som jag skrev i morse.. Höll nämligen på att somna i tidningen vid frukostbordet.. men på något vänster lyckades jag hålla mig vaken.. även om det var precis.. och dagen har gått bra..


-Nä.. nu MÅSTE jag fixa käk! Innan jag DÖÖÖR av hunger..

-Tjingeling..

Av Jenny-Blue - 5 mars 2009 06:43


-God Morgon..

Klockan är just nu 06:44 och jag är vaken.. Somnade i soffan i gårkväll..

Jag ska inte bli långvarig här just nu.. Charlie är vaken och ska få frukost alldeles strax.. Skulle bara titta in och säga hej.. eftersom det inte blev något skrivande igår..


Önskar er alla en skön torsdag och hoppas att jag orkar med min.. med tanke på att jag har en viss tendens till att bli totalt utmattad vid middagstid, när jag går upp så här tidigt..

-Får väl skylla mig själv, för att jag somnade i soffan..


-Tjingeling..


Av Jenny-Blue - 4 mars 2009 01:44


-Det var ju inte alls meningen..

Har fixat mina naglar ikväll.. köpte ju nytt nagellack på Kicks idag.. Gissa vad färgen heter.. *hi hi* Jag tycker namnen på nagellacken är jätteroliga.. Det jag köpte idag, heter något så glamoröst som: Milkshake!!

*hi hi* Visst är det roligt.. det roliga är egentligen att jag gillar färgen men att jag älskar milkshake.. Denna kombination är alltså.. det ultimata för mig.. Det är ju JAG! Färg och milkshake.. dock inte i samma bägare..


-Äh.. jag babblar bara nu.. känner jag..

Ska bespara er från detta genom att säga god natt nu..

-Natti natti!


-Tjingeling..

LITE MER OM MIG...

KALENDER

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

   

 

      Privat konto: 

     jenny78blue 

 

    Konst konto:

     jenny78blue_art

 

      MaryKay konto:

     jennyblue_mk

 

 

LETAR DU EFTER NÅGOT SPECIELLT? SÖK HÄR:

SIDOMENYN UPPDATERAD

    16 augusti 2023

 

BLOGGFÄRG UPPDATERAD

    15 augusti 2023 

 

MIN KONST - HEMSIDA

www.jennyblueart.com

 

Följer du länken ovan, hittar du info om bokade utställningar, mig och mina verk, presenttips, mm..     

 

      

     

     

         

            - Välkommen!

 

 

LÄNKAR TILL ANNAT VIKTIGT

     

         

     

        

     

 

     

 

     

 

 

KATEGORiER

BELLA i mitt minne

   7 sep 2005 - 15 jun 2016

PitaPata Dog tickers

ARKiV

   

 

 

 

       

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       


Ovido - Quiz & Flashcards