Alla inlägg under april 2009

Av Jenny-Blue - 10 april 2009 23:42


.. Precis så underbar som jag hade hoppats på.. Har varit i Staffanstorp och träffat två av mina tjejer.. och deras barn.. -Underbart!

.. och jag känner att jag är lite tjatig.. men hör vad jag säger.. UNDERBART!


För er som inte var med.. kan jag berätta att vi började med bullefika och KAFFE när jag kom vid elva.. lite över.. Sen gick vi en runda, men stannade till vid en lekplats, där några av barnen lekte en stund.. Jag var också med och lekte på ett hörn.. Det finns bildbevis på detta.. dock inte i mina ägor.. *oh oh* Hur som helst.. en skön stund i solen, men många skratt..


På vägen tillbaka gick vi inom affären för att köpa fika nummer två..

= KAKA-fika!! WE LIKE!! (Även om det är KÖBEKAKOR)


Tillbaka till utgångsläget.. var det riktigt varm och gott.. och fikan blev supernice.. De större ungarna spelade fotboll i trädgården och de mindre fick nya blöjor, sitta i babysitter, mat, gå i gåstolen, sitta på golvet med leksaker, dricka vatten, mm, mm, mm.. Som sagt: UNDERBART!!


-Jag ÄLSKAR våra träffar.. med det har ni väl redan listat ut..?!

Ser fram mot nästa gång! Blir alltid på så gott humör.. och den där förkylningen som höll på att ta död på mig i förrgår, har varit som bortblåst idag.. Nästan lika mycket snor.. men så mycket mindre självömkan!


-TACK FÖR ATT NI FINNS.. MINA FLICKOR.. LOVE YOU!!!

Av Jenny-Blue - 10 april 2009 00:35


-Tiden går fort när man har roligt.. och nu blev klockan sådär mycket som vanligt i alla fall.. Men men.. NU ska jag i alla fall gå och knyta mig..!


God natt alla blogglovers!

-Tjingeling..

Av Jenny-Blue - 10 april 2009 00:08


-Jag har funderat lite på det här om mina inlägg.. De flesta hamnar ju i kategori allmänt.. men jag har ju faktiskt två kategorier till..

Den ena är bilder på gjorda jobb.. Vilket innehåller EN bild.. *hi hi* Ja, det verkar ju lite dumt faktiskt.. eftersom jag har jobbat mer än så..

Och den andra kategorin innehåller bilder på mina tavlor som jag målat.. Det verkar också lite corny.. eftersom jag har mer än 20 tavlor på lager..


-Jag ska försöka ta mig i kragen och leta upp fler bilder.. både av jobb och tavlor.. Höstskyltningen i ¨gjorda jobb¨ är en av de sista grejerna jag gjorde innan jag blev mammaledig.. Vad gäller mina tavlor.. *suck* De är så många men jag tror att jag har bilder på de flesta..


-Jag får väl överraska er någon dag.. ?!


Av Jenny-Blue - 9 april 2009 23:58


Jaha.. Så enkelt var det med det.. i alla fall idag.. Nu har jag tömt kameran.. och hittade av någon anledning en bild som Tomas tagit på mig.. för ett tag sedan.. Jag har döpt bilden till MonaLisa.. Vet inte varför.. men bilden som Toms tog, har på mågot vis samma ljus som MonaLisa.. Eller ja.. Jag vet inte.. men det är nått som får mig att tänka på just MonaLisa..


Här kommer den.. Bilden som Tomas tagit alltså..

       

Av Jenny-Blue - 9 april 2009 23:28


Så.. dagen börjar lida mot sitt slut och ska jag var helt ärlig.. vilket man givetvis ska vara.. så tycker jag att det ska bli skönt att gå och lägga mig..

-Ja, jag kan förstå att det kanske kom som en chock.. men så är det faktiskt.. Jag är lite öm i min näsa efter allt snoreri.. men det värsta är min ENORMA huvudvärk.. som har hållt mig sällskap i stort sett hela dagen..


Imorgon är det fredag och vilken fredag sen.. Det är inte så mycket att det är påsk.. utan mer för att det är dags att träffa mina tjejer igen.. Det ska bli skitkul! Hela förra veckan gick utan att jag träffade dem, så imorgon blir speciell.. *hi hi* Där lät jag lite som en liten skolflicka som varit borta från plugget mer än en dag..

 -Konstigt egentligen.. Vi gick tillsammans i gymnasiet.. träffades i stort sett varje dag.. varje helg.. mer eller mindre.. Sen gick det flera år innan vi tog upp kontakten igen.. och nu.. Ja.. En vecka och jag får abstinens..

-Jag gillar mina tjejer!!


Imorgon blir det extra roligt, eftersom Jonathan ska få följa med.. Han har sett fram mot detta hela veckan. Jag kan i och för sig förstå honom.. Jag kommer och hämtar honom på lekgruppen och jag berättar om att jag har träffat tjejerna.. Han har sett foto på tjejerna och deras barn.. och jag tror att han tycker att det ser mysigt ut på bilderna.. och att han ser fram emot att få vara med om detta mysiga.. Bara det att han får vara med.. Ja, det är speciellt!


Nu kom jag på att jag måste tömma kameran.. Ja.. jag måste ju egentligen inte.. men det känns bra om jag är laddad och klar imorgon.. Har faktiskt laddat batteriet.. så det är på topp..


-Tjingeling..

Av Jenny-Blue - 9 april 2009 13:53


Det blev inte så mycket gjort i badrummet innan Charlie vaknade..

Däremot har jag fått klippt håret på Jonathan..

Det var mer än behövligt.. och trots gnäll, tårar och mycket kliande.. blev det jättebra.. Och efter en dusch var han som en ny kille..


-Mammas store go'e påg!!

Av Jenny-Blue - 9 april 2009 11:06


Det känns lite bättre idag.. men jag snorar fortfarande.. *suck*

Men trots detta tror jag att jag ska ta tag i mitt badrumsprojekt.. Jag har ju redan plockat ned en del som ska bort, så som spegeln, mm.. så det som står på schemat är en grundlig tvätt av väggar, tak och golv.. Jag borjade slipa lite fogar härom kvällen, men det var mindre smart, eftersom jag glömde tvätta av väggen innan.. När jag tvättar väggen kommer skiten fastna i fogarna igen, så det blir väl till att slipa om den biten.. *suck* Ja ja.. Nu är det som det är.. Jag får väl tänka på resultatet.. för det kommer att bli sååååå fint!


Charlie kommer snart att vakna och då vill han ha mat.. Tror att jag ska kasta mig in i badrummet, så jag hinner en liten bit innan det är dags..


Vi ses..

LITE MER OM MIG...

KALENDER

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

   

 

      Privat konto: 

     jenny78blue 

 

    Konst konto:

     jenny78blue_art

 

      MaryKay konto:

     jennyblue_mk

 

 

LETAR DU EFTER NÅGOT SPECIELLT? SÖK HÄR:

SIDOMENYN UPPDATERAD

    16 augusti 2023

 

BLOGGFÄRG UPPDATERAD

    15 augusti 2023 

 

MIN KONST - HEMSIDA

www.jennyblueart.com

 

Följer du länken ovan, hittar du info om bokade utställningar, mig och mina verk, presenttips, mm..     

 

      

     

     

         

            - Välkommen!

 

 

LÄNKAR TILL ANNAT VIKTIGT

     

         

     

        

     

 

     

 

     

 

 

KATEGORiER

BELLA i mitt minne

   7 sep 2005 - 15 jun 2016

PitaPata Dog tickers

ARKiV

   

 

 

 

       

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       


Skapa flashcards