Alla inlägg under september 2009

Av Jenny-Blue - 9 september 2009 01:14

 

Som vilken kväll som helst, går jag in bland mina favoriter, för att trycka fram sidan och logga in på min blogg..hamnar på en sida jag inte känner igen och utan att titta på den så gör jag om det igen.. Andra gången läste jag vad det stod på den jättegröna sidan och till min stora förvåning.. hade jag inte alls kommit fel.. Min blogg har avancerats..

 

Allt måste ju gå framåt och så även bloggen.. och detta är så klart både kul och bra.. men just nu, känns det lite rörigt.. Det tar väl ett tag innan man kommer in i det.. men det ska nog gå bra.. så småning om.. :)

 

-Tjingeling så länge.. jag kommer igen.. ska bara inom FaceBook och kolla en sak..

 

Av Jenny-Blue - 7 september 2009 22:23


.. dock utan får..


Läget är under kontroll.. i alla fall för mig.. Tomas har det lite jobbigt, då han har varit och tränat ikväll.. Första gången sedan sommar-uppehållet.. Och det var tungt, sa han..


Ja.. Bella har inte det så lätt hon heller.. då hon löper.. Vilket gör att hon vill ut HELA tiden! Ja, det är lite påfrestande för mig också.. men det är hon som har det värst.. Min stackars lilla vovve.. *tulle*



Av Jenny-Blue - 7 september 2009 00:41


Dagen har sprungit iväg.. och med det vill jag citera min son, Jonathan:

- Åh! Jag skulle vilja att det var lördag imorgon!


För det hade inte gjort något , om vi hade fått en extra dag.. av vila..

Men men.. *suck* nu är det som det är och man får väl ta det som det kommer..


Som bilden tidigare visade, var diskbänken full, efter en MYCKET LYCKAD TILLSTÄLLNING igår! Och om sanningen ska fram så är den fortfarande det.. om än inte mer än i morse.. efter dagens allt drickande (och då menar jag sånt som vatten, mjölk och saft) och ätande..


Klockan är egentligen enligt min rytm, bara barnet.. men jag är jättetrött nu. Höll på att somna några gånger under filmen, jag sett med Tomas ikväll.. så min tanke var att gå och lägga mig.. redan..!


Det blev lite mer skrivet än vad jag hade planer på från början, när jag satte mig ner vid datorn.. men det är smällar man får ta..


- God natt alla söta människor.. och alla ni andra.. :)


- Tjingeling..

Av Jenny-Blue - 4 september 2009 21:51


.. då jag känner mig lite som bilden.. Dock inte storleksmässigt.. och det är väl kanske nått att vara tacksam över.. även om det tyvärr inte lättar upp stämningen..



Av Jenny-Blue - 2 september 2009 01:47


Det är nu.. få se.. nästan tre timmar sedan jag satte mig ner vid datorn.. och först nu tog jag mig in här.. *suck* Ja, lite sorgligt är det faktiskt.. men så är det när man får för sig att man ska göra en "mindre ändring" på hemsidan.. Och när jag ändå höll på med det, passade jag på att titta till Fritidsföreningens hemsida också.. Ska sanningen fram.. var det där jag fastnade.. Men nu är jag klar!!


Dagen har varit bra. Vi kom upp i någorlunda tid och hann därför med allt som var tvunget.. innan det var dags att åka till skolan och lämna Jonathan. Jag och Charlie åkte sedan inom mamma och drack en kopp kaffe.. Ja, JAG drack kaffe..


Innan vi skulle hämta Jonathan igen, åkte vi till Tomas jobb, där Charlie fick åka truck med sin Farfar, vilket han tyckte var jätteskoj!


Efter vi hämtat Jonathan åkte vi till Burlöv Center och åt glass. När vi varit inom djuraffären och tittat på fiskarna.. vilket vi alltid är när jag är där med Jonathan, som älskar fisar, åkte vi tillbaka hem till mamma, där hunden väntade..


Jag trodde att Tomas skulle jobba över, då han antydde detta tidigare, när vi var och hälsade på, men när vi kom hem stod Tomas bil på gatan.


Fläskpannkaka till middag.. och alla mina tre pojkar åt som galningar. Jag tycker inte att det är roligt att laga mat, men en dag som denna känns det rätt bra.. i alla fall efteråt..


Efter maten blev det lugnt och skönt och efter en runda med Bella satte jag mig i soffan med Tomas och tittade en stund på Tv. Strax efter klockan tio gick Tomas och lade sig.. och sen fastnade jag vid datorn.. och har sitter jag än..


Imorgon ska Jonathan ha utedag och ska då ha någon form av fika med sig.. Inga konstigheter egentligen.. men mackan som han ska ha med sig.. måste bres.. Annars är allt klart.


Just nu sitter jag på balkongen och röker dagens sista bloss.. men snart ligger även jag i sängen.. som de andra i familjen. Det ska bli skönt att få sova en stund. För det är, tusan ta mig, inte någon dans på rosor att vara mamma"ledig".. Speciellt inte, när ens son är näst intill tio månader och kräver att få upptäcka världen.


Ha en skön natt.. önskar jag alla er nattugglor..

Och till alla andra säger jag God natt..

- Tjingeling..


LITE MER OM MIG...

KALENDER

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

   

 

      Privat konto: 

     jenny78blue 

 

    Konst konto:

     jenny78blue_art

 

      MaryKay konto:

     jennyblue_mk

 

 

LETAR DU EFTER NÅGOT SPECIELLT? SÖK HÄR:

SIDOMENYN UPPDATERAD

    16 augusti 2023

 

BLOGGFÄRG UPPDATERAD

    15 augusti 2023 

 

MIN KONST - HEMSIDA

www.jennyblueart.com

 

Följer du länken ovan, hittar du info om bokade utställningar, mig och mina verk, presenttips, mm..     

 

      

     

     

         

            - Välkommen!

 

 

LÄNKAR TILL ANNAT VIKTIGT

     

         

     

        

     

 

     

 

     

 

 

KATEGORiER

BELLA i mitt minne

   7 sep 2005 - 15 jun 2016

PitaPata Dog tickers

ARKiV

   

 

 

 

       

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       


Skapa flashcards