Alla inlägg under januari 2010

Av Jenny-Blue - 8 januari 2010 16:00


.. en barnskötar-tjänst på en förskola på Limhamn/ Bunkeflo..

Har ingen aning.. om det ger något.. men jag har utbildningen.. och erfarenheten.. och jag anser mig själv ha personlig lämplighet.. Ja ja, vi får väl se om det händer något.. Hade varit kul att kunna säga att jag hade jobbet också.. *hi hi*


Sen har jag pratat med Panduro.. som jag var på intervju hos den 4/11-09.

Hon bad så hemskt mycket om ursäkt för att hon inte hade hört av sig, men hon hade fått för sig att hon kontaktat alla.. då strax innan jul..

- Ja.. ALLA UTOM MIG.. då..


Jag har förvisso redan släppt det.. tanken på att få jobbet på Panduro.. vill säga, men nu när jag har fått klara besked.. kan jag släppa det helt och hållet. Däremot får jag hålla ögonen öppna.. om det dyker upp liknande tjänster på Panduro.. då det är ett växande företag.. och som hon sa.. ¨Det kan hända att vi behöver folk till liknande tjänster i framtiden¨


Mmmh.. Då så.. Jag har varit riktigt flitig idag.. Tomas kom hem tidigt, så jag kunde åka hem till mamma och i lugn och ro, göra alla telefonsamtal och den senaste jobbansökan. Det tog min skäl strax över en timme att bara skriva ett CV, som var tvungen till, för att kunna söka tjänsten via internet.

Men nu är jag i alla fall färdig.. så det är väl dags att packa ihop och dra sig tillbaka in i hålan som jag kom ifrån.. My home.. my hell.. *hi hi* Nä riktigt så hemskt är det inte.. men ibland hade det varit kul att slippa det.. som idag till Xempel..

- Jag vet inte om han bryr sig.. Tomas alltså.. Men jag är i alla fall, tacksam över att jag fick komma hit idag och har fått göra så mycket som jag gjort! Tack.


Nu ska jag gå och släppa ut hundarna.. sen ska jag åka hem.. Tomas skulle iväg vid 16:30 så jag får nog skynda mig lite.. Måste köpa cigg också..


Vi ses senare.. Var så säkra! Det är ju fredag idag.. och även om Tomas X-box gått sönder, ska han spela ikväll.. som vanligt.. Han får låna en box av en polare, så det blir nog bra.. Ja ja.. vi ses då..


Puss och kram.. så länge..


     



Av Jenny-Blue - 8 januari 2010 12:07


Baserat på vadå..?!

Helt ärligt.. hur bra det än låter..

.. så har jag VÄLDIGT svårt att tro på detta:



Finns även längst ner i sidomenyn 

till höger.. under rubriken: Kul grejer.


Ta en titt och se vad din blogg är värd..

* Ha ha..* Ganska underhållande..

Av Jenny-Blue - 8 januari 2010 11:24

  

Av Jenny-Blue - 8 januari 2010 11:15


Min sista dag.. ledig.. innan Jonathan börjar skolan.

Den började redan 08:23.. (så tidigt har jag inte gått upp sedan Jonathan hade avslutning på skolan.. *suck*) .. Jag vaknade av att Tomas låg och störade sig.. petade mig i sidan, höll för min näsa, drog av mig täcket, mm.. Inget jättekul sätt, att vakna på, men det var helt klart annorlunda..


Klockan 9:53 stod vi innanför dörren, hemma hos svärmor.. för att äta julfrukosten som aldrig blev av i julas.. Bättre sent än aldrig! Absolut! Två minuter senare kom Tomas syster.. min kära svägerska och hennes två små änglatroll.. och efter en stund i soffan, gick vi ut i köket för att äta vår lite förenade julfrukost.

Vi hade precis satt oss, när Tomas brors fru.. alltså också en svägerska.. och hennes två barn kom.


Det blev en trevlig liten stund.. med mackor.. gott pålägg.. kaffe.. och en hel del skratt! Jag är så glad över Tomas familj.. De är så himla goa´ allihop.. och vi har alltid det lika trevligt när vi träffas.


Tomas skulle iväg.. så jag och pojkarna var ensamma kvar, när alla hade åkt hem. Vi däremot, åkte inte hem.. utan passade på att åka till min mamma.. Det blev också en trevlig liten stund.. mer kaffe.. lite lussebullar.. och min pappa spelade musik för oss.


Jag skulle iväg på kvällen.. ensam, hade jag tänkt.. men Tomas blev försenad, så jag fick ta pojkarna med mig.. Inga större problem, de är jättesnälla när man är iväg någonstans.. men det hade varit skönt att få bara vara en stund..


Med ungarna i bilen, åkte vi hem till mamma igen efter att ha varit hem om. Charlie hade fått mat och skötväskan var packad.. Vi hämtade upp mamma och körde sedan vidare hem till min bror, för att hämta honom.. sedan bar det av mot Veberöd..

Hem till min moster..


Där hemma var alla mina kusiner.. utom en.. (3 av 4 stycken alltså..) men han och hans flickvän kom lite senare.. och då var vi alla samlade. HÄRLIGT!

Och när Tomas hade hämtat upp ungarna, på vägen hem från sitt, så var det precis som förr.. eller ja.. nästan.. Två av kusinerna hade sina respektive med.. annars var det precis som förr..


Anledningen till att vi hade samlats, var för att gå igenom de sista från mormor och morfar.. Tanken slog mig, när vi satt där tillsammans, att mormor och morfar fortfarande kunde få oss alla samlade.. trots att de inte lever längre..


När mormor levde, var hon fenomenal på att samla ihop familjen.. och den 6/1, gjorde hon det igen..


-Saknar dem otroligt mycket.. men man lär sig leva med det.. Men de är fortfarnade i mina tankar.. nästan dagligen..


Det blev en trevlig kväll och även om Moster hade velat bli av med mer, av allt som stod travat på ovanvåningen.. från mormor och morfars hus.. så var det ändå en del som försvann.. Jag fick med mig två kartonger.. av den mindre storleken, med grejer.. plus en papperspåse.. Mest sådant som är användbart.. som pumptermosen och en stekpanna med lock.. men också lite minnessaker, som den lilla bönemattan.. och lite prydnatssaker..


När jag kom hem, efter jag lämnat brorsan.. och mamma.. var klockan nästan tolv.. och alla mina pojkar hade gått och lagt sig..


Och jag var ganska så trött efter dagens alla bravader.. (tänk på att jag suttit hemma och inte gjort ett skit.. under de senaste två veckorna.. )

Så jag gick ut med Bella.. och sedan gick jag faktiskt och lade mig.



Av Jenny-Blue - 7 januari 2010 02:00


*ha ha ha* Förlåt mitt lilla flipp.. sist jag skrev..


- Jag hoppas att ni inte trodde allt för mycket på mitt lilla inlägg förra gången..

Jag satt i min stilla ensamhet.. och tanken slog mig, ang. antal besökare.. Och på ett lite.. eller ja.. MYCKET överdrivet sätt.. spårade jag ur över detta helt och hållet!


Det skrevs med ironi.. och jag kunde inte hålla mig för skratt.. när jag skrev det där sista.. ¨Max nio besökare¨.. *ha ha ha* Jag skriver ju egentligen för min egen skull.. sen att nutida ¨dagböcker¨ går att läsas av alla.. är något som ligger i tiden.

Visst är det roligt, när man har haft fler besökare än vanligt.. men det är absolut inget måste för mig!


Det där med att jag överdrev.. var lite i tankar om, alla de som verkligen är så känsliga.. Herre gud.. ungarna hotar ju med att ta självmord, för att de inte hade någon coca light i affären, när de var där för att handla..

(Nu överdrev jag igen..)


*time out*

FÖRLÅT FÖR ETT KÄNSLIGT ÄMNE.. SJÄLVMORD ÄR INGET ATT SKÄMTA OM.. OCH DET GÖR JAG EGENTLIGEN INTE I HELLER.. JAG VET ATT DET FINNS JÄTTEMÅNGA VILSNA SJÄLAR DÄR UTE.. OCH ÄVEN OM JAG SKRIVER DET JAG GÖR, JUST HÄR IDAG.. BETYDER INTE DET ATT JAG DÖMMER NÅGON AV ALLA DESSA.. VILSNA SJÄLAR..

.. det har de redan gjort själv, så det behöver de inte mig till !

*slut på time out.. ? alltså måste det bli ¨time in¨ igen..?*



Ja ja.. oavsett.. ?!

- Jag ber i alla fall om ursäkt för mitt lilla utflipp.. senast.. och jag får väl be om ursäkt för detta också.. För det finns säkert någon där ute som läser detta.. och som får för sig att jag inte har någon aning om vad jag skriver om..

 

*viskar*: ¨Det har jag inte heller, det är därför detta inlägg är

ännu flippigare, än det förra¨.. *slutviskat*

 

Någon som tolkar mina ord helt tokigt och som kanske tror att jag är hjärtlös och känslokall..

- Säkert.. eller ja.. Kanske.. eller ja.. Det skulle faktiskt kunna hända..


Men eftersom jag vet att jag bryr mig..

.. I ALLRA HÖGSTA GRAD!!

Så får folk tro som de vill..


Åh herre gud, vilken pärs.. Men nu är jag nog snart klar.. ?!


- Tack snälla Haftan.. för att du e så go´ Jag hoppas att jag inte gjorde dig orolig..

Jag mår bra.. och idag mår jag faktiskt JÄTTEBRA!!

Av Jenny-Blue - 6 januari 2010 01:45


Mayday.. mayday.. Jag tror att min dator tappat kontakten med omvärlden..

Eller så är det alla andra, som har problem med uppkopplingen.. ?! Eller nä..?!


Något måste det ju vara, när man ena dagen har 35 besökare.. och nästa dag 9..?!


Snälla.. förklara det för mig.. som om jag var en fem-åring.. för jag kan inte förstå detta.. Det är som ett riktigt Scooby Doo mysterium.. fast utan Scooby Doo..

Men förklara det snällt.. Jag är nämligen en väldigt känslig person.. och har väldigt lätt för att ta åt mig.. och mår sedan dåligt av det..


-Jag menar.. VAD BEGÄR NI AV MIG.. ??! Har jag gjort er något..?!

*buhu buhu buhu*  och lite *snyft snorkel snyft*


-JAG FATTAR INTE VARFÖR!?


DET KÄNNS SOM OM HELA

MIN VÄRLD RASAR!


BARA NIO BESÖKARE..?!

PÅ EN HEL DAG..?


-Åh.. jag kan lika gärna ta bort min blogg.. helt och hållet..

Jag menar.. vem bryr sig..?


MAX NIO PERSONER!!


JAG SKIIIIITER I DET!!

 

  

LITE MER OM MIG...

KALENDER

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

   

 

      Privat konto: 

     jenny78blue 

 

    Konst konto:

     jenny78blue_art

 

      MaryKay konto:

     jennyblue_mk

 

 

LETAR DU EFTER NÅGOT SPECIELLT? SÖK HÄR:

SIDOMENYN UPPDATERAD

    16 augusti 2023

 

BLOGGFÄRG UPPDATERAD

    15 augusti 2023 

 

MIN KONST - HEMSIDA

www.jennyblueart.com

 

Följer du länken ovan, hittar du info om bokade utställningar, mig och mina verk, presenttips, mm..     

 

      

     

     

         

            - Välkommen!

 

 

LÄNKAR TILL ANNAT VIKTIGT

     

         

     

        

     

 

     

 

     

 

 

KATEGORiER

BELLA i mitt minne

   7 sep 2005 - 15 jun 2016

PitaPata Dog tickers

ARKiV

   

 

 

 

       

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       


Skapa flashcards