Alla inlägg under april 2013

Av Jenny-Blue - 2 april 2013 16:15


Återigen sitter jag och njuter av solens varma strålar, fast nu är jag hemma, ute på min balkong. Jasmine ligger och sover, men borde vakna vilken sekund som helst..?! Fåglarna kvittrar och barnen på dagiset, här nedanför, är ute och leker..

Kaffet i min kaffekopp är alldeles lagom varmt och det känns ljuvligt att bara sitta..
(Jag tog ett städ-race när jag kom hem, därav kan jag sitta med gott samvete..)

Denna veckan är pojkarna hos sin pappa och jag tänker ta tillvara på tiden, genom att försöka njuta så mycket jag kan utav solen.. Har funderat på om jag skulle ta tag i "träningen" igen, då jag vet hur gott det gör mitt humör.. Ja, självkänslan också för den delen.. Det blir nog mest snabba promenader, nu till en början..?! Kanske kan vi jobba upp hundens kondition också..?! Gudarna vet att det skulle behövas.

Nu blev det tyst nere på gården.. Det verkar som om dagisbarnen gick in..?! Vad är klockan? Oj, redan passerat fyra, då är det snart dags för käk.. Blir nog fiskgratäng idag..?!
- Sa jag att det är underbart ljuvligt här i solen..?!

Av Jenny-Blue - 2 april 2013 02:39


Efter min stund i solen, tog jag med mig Jonathan och åkte till Burlöv C.
Hade lovat honom, sedan tidigare, att vi skulle fixa en ny fotbollspump så att ha kunde pumpa alla sina sumpiga bollar.. Väl på plats blev det naturligtvis en kaffe latte till mig först, innan vi gick in i leksaksaffären för att köpa pump. Efteråt blev det kulglass och lite mysigt mamma-son-snack.. innan vi åkte hemåt.

Med en sovande Jonathan kvar i bilen, gick jag upp om min lägenhet för att hämta lite saknade grejer, innan vi körde hem till Tomas igen.. Direkt när vi kom "hem" satte jag mig vid köksbordet och dukade upp med pennor, penslar, vatten i glas och mitt nyinköpta ritblock.. och satte igång att rita och måla. Tomas åkte och fixade mat.. Vi åt.. Och det blev ett avbrott i mitt skapande.. när jag fick ge lite tid till barnen. Men så kom ungarna i säng och jag kunde fortsätta. Det varade dock inte så länge, då doggy behövde ut och det blev ännu ett avbrott..

Jag kopplade hunden, satte på mig ytterkläder och skor, stoppade hörlurarna i öronen och gick ut. Det blev en superhärlig runda på närmare en timme, med raska steg. UNDERBART att kunna gå en lång kvällsrunda!! Dels för att Tomas var hemma med barnen och dels för att det var en runda i de "lugna" området.. En skön känsla att inte hela tiden behöva se sig över axeln! ME LIKE!!

När jag och hunden (som jag fick dra hem den sista biten, pga. konditionsbrist..?) kom tillbaka blev det åter igen penna, färg och papper vid köksbordet. Super nice att se motiv efter motiv växa fram på papper.. Totalt idag, blev det fyra nya bilder - helt klara.. och två som ännu inte fått någon färg. SWEET!!

Ja, ni förstår ju själv hur gott jag har haft det idag..?! Då jag verkligen har fått göra mitt.. Och allt detta sköna, behagliga, trevliga, avkopplande, underbara, härliga.. har varit möjligt tack vare Tomas.. som verkligen har gett mig en av de bästa dagarna på länge!!
- TACK Tomas! Du är en hjälte, trots allt.. *smile*

Nu är klockan ybermycket och jag får väl anse mig vara färdig med denna underbara dag. Även om jag egentligen inte vill, så får jag nog gå och nanna kudden nu.. Det kommer ju en dag imorgon också.. Puss & Kram på er..
- Tjingling..

Av Jenny-Blue - 1 april 2013 15:15


För lite mer än en timme sedan, tog jag på mig jackan, fyllde på min kaffekopp, satte på mig skorna och gick ut..

Tanken var att jag skulle sitta här på hörnet, av Tomas hus.. dricka mitt kaffe och röka en cigg eller två.. Att helt i min ensamhet, bara njuta av solens stålar en liten stund..
- Utan några barn som pockar på min uppmärksamhet, fann jag det dock så otroligt skönt, att bara sitta här.. utan att göra någonting.. att jag fortfarande sitter kvar..?!

Vet inte hur länge sedan det var, sedan det hände sist.. att jag hade tillräckligt med ro i kroppen, att bara sitta ner och njuta av nuet..
- Man ska välja sina stunder..? *ha ha ha* och det verkar som om jag valde helt rätt denna gången!!

LITE MER OM MIG...

KALENDER

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

   

 

      Privat konto: 

     jenny78blue 

 

    Konst konto:

     jenny78blue_art

 

      MaryKay konto:

     jennyblue_mk

 

 

LETAR DU EFTER NÅGOT SPECIELLT? SÖK HÄR:

SIDOMENYN UPPDATERAD

    16 augusti 2023

 

BLOGGFÄRG UPPDATERAD

    15 augusti 2023 

 

MIN KONST - HEMSIDA

www.jennyblueart.com

 

Följer du länken ovan, hittar du info om bokade utställningar, mig och mina verk, presenttips, mm..     

 

      

     

     

         

            - Välkommen!

 

 

LÄNKAR TILL ANNAT VIKTIGT

     

         

     

        

     

 

     

 

     

 

 

KATEGORiER

BELLA i mitt minne

   7 sep 2005 - 15 jun 2016

PitaPata Dog tickers

ARKiV

   

 

 

 

       

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       


Ovido - Quiz & Flashcards