Alla inlägg under juli 2013

Av Jenny-Blue - 1 juli 2013 02:11


Jag skulle vilja påstå, att jag har upplevt varje sekund, som varit under de senaste 21 månaderna.. Att jag så gott som hela tiden, bortsett från de fåtal timmar som jag sovit på ett dygn, verkligen har levt i nuet..!! Jag har känt.. tänkt.. gråtit.. skrattat.. varit svag.. varit stark.. Jag har tappat hoppet.. tappat tron.. Jag har fått tillbaka hoppet.. och jag kan tro igen.. Jag har lidit.. jag har njutit.. Jag har kämpat.. Jag har "glassat".. Allt och lite till..?!!!

För fyra år sedan slutade jag måla.. Mitt sätt att hantera mina inte demoner.. goda som onda.. var borta..! Mitt sätt att fly från verkligheten.. som jag använt mig sv sedan långt innan jag kan minnas.. gick i graven. Till en början kändes det som om mitt liv var slut..?! Att jag kastade min talang i soporna.. utan att varken jag eller någon annan brydde sig..?! Ingen verkade i alla fall bry sig.. vare sig om min bortkastade konst eller hur det fick mig att må..?!

Det tog kanske ett år, kommer faktiskt inte ihåg..?! Men jag kom till en punkt där jag, helt plötsligt kunde släppa min fruktansvärda ångest och känna innerligt, att det skulle komma en dag då jag skulle hålla i en pensel igen..?! I början skrev jag ner alla mina idéer, för att inte låta de gå förlorade, men med tiden lät jag dem bara passera..

Tiden gick och så kom separationen.. Kommer ihåg att jag försökte måla en tavla, strax efter jag flyttat in i min lägenhet, i maj 2012.. men den "kändes" inte.. Jag målade för att det skulle så vara, inte för att jag hade känslan..?! Svårt att förklara, men så var det i alla fall.. Och tavlan som förblev halvgjord, slängdes också så.

Vet inte vad det var som hände, tidigare idag..?! Men helt plötsligt, var det som om känslan fyllde min kropp igen.. och jag ville bara måla..?!
- En underbar känsla, som fick lyckan att bubbla inom mig..!! Och trots att jag sitter här.. utan varken penslar, färger eller något att måla på.. så kan jag inte sluta att le..

LITE MER OM MIG...

KALENDER

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

   

 

      Privat konto: 

     jenny78blue 

 

    Konst konto:

     jenny78blue_art

 

      MaryKay konto:

     jennyblue_mk

 

 

LETAR DU EFTER NÅGOT SPECIELLT? SÖK HÄR:

SIDOMENYN UPPDATERAD

    16 augusti 2023

 

BLOGGFÄRG UPPDATERAD

    15 augusti 2023 

 

MIN KONST - HEMSIDA

www.jennyblueart.com

 

Följer du länken ovan, hittar du info om bokade utställningar, mig och mina verk, presenttips, mm..     

 

      

     

     

         

            - Välkommen!

 

 

LÄNKAR TILL ANNAT VIKTIGT

     

         

     

        

     

 

     

 

     

 

 

KATEGORiER

BELLA i mitt minne

   7 sep 2005 - 15 jun 2016

PitaPata Dog tickers

ARKiV

   

 

 

 

       

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       


Skapa flashcards