Alla inlägg under december 2013

Av Jenny-Blue - 4 december 2013 00:11


- Oj oj oj..?! Vilken dag det blev.. Den började förvånansvärt bra, med tanke på att det var tisdag.. och att det är ett känt faktum (?!) att mina tisdagar vanligtvis inte brukar vara så bra..


Vill tro att det har att göra med att jag fick ordning på mitt enorma tvättberg igår.. och lyckades efter X antal maskiner få undan allting..?! Jag kom upp som jag skulle i morse.. kom till jobbet i tid.. och har under dagen känt mig relativt fokuserad på dagens stora planer..


Bestämde igår eftermiddag, via sms, att idag klockan 16:30 cirkus, skulle jag möta killen som skulle köpa min bil.. och under kvällen sedan räknade jag ut hur jag skulle göra för att hinna med allt.. Tomas skulle inte vara hemma, så jag hade fixat med min kära mamma, att hon skulle komma och hjälpa mig med barnen, under tiden.. och med resan tillbaka, från mötesplatsen där jag skulle sälja bilen.. Resten av pusselbitarna föll på plats under förmiddagen idag.. med att få med vinterdäcken från jobb, tömma bilen, hitta registreringsbeviset.. som jag hade glömt.. (?!) Hämtning av Charlie och Jasmine på dagis.. Hämtning av Jonathan på skolan.. Och fotbollsträningen klockan 17.. *suck*


Allt gick enligt planerna.. tills klockan var strax innan två.. då de ringde från dagis och sa

att Charlie hade ont i magen och att jag fick komma och hämta honom.. *shit shit shit*

- ERROR i planeringen!! Tänk om!!


Men det löste sig..?! Trots att det var tisdag?!

Körde och hämtade Charlie. Åkte hem till Tomas (min bil stod där)

Försåg Charlie med något litet att äta, då han var hungrig. Gick ner till parkeringen. Tömde bilen. Lastade in vinterdäcken. Gick upp och hämtade Charlie. Körde hem till mig. Letade.. som en GALNING.. upp papperna för ägarbyte.. De låg så klart på det stället som var mitt sista alternativ..?! Hade de inte varit där, hade jag inte hittat dem! Hade jag inte flyttat sedan jag köpte bilen, hade jag hittat dem direkt, men ja.. jag hittade dem till slut i alla fall.. och lyckan var total..


Okej.. Övertalade Charlie att stänga av tv:n.. IGEN.. Körde till dagis och hämtade Jasmine. Körde till skolan och hämtade Jonathan.. Världens bästa kille, hade redan bytt om till träningskläder!! Fick in Jonathan i bilen, där de två andra trollen satt och väntade som ljus.. Körde bort till Tomas, där mamma väntade. Mamma tog min lånebil - alltså, min pappas bil. Jag hoppade in i min egen.. min älskade "skrutt-i-bang-bang-pärla" och körde bort till mötesplatsen, där jag skulle "bli av med", "förlora vårdnaden" över MIN förstägda bil.. *suck* Lite vemodigt, men samtidigt ganska så skönt..



När mamma hade sett var mötesplatsen var, vände hon bilen, med alla barnen.. OCH hunden.. och körde direkt bort till fotbollsträningen, för att lämna av Jonathan. 20 minuter senare hade jag skrivit på pappret, sagt adjö till min bil och var på väg hemåt. Släppte av mamma vid hennes bil, utanför Tomas, gav henne hunden och körde i förväg hem..


När mamma kom, tog vi en fika.. Kaffe till mig och mamma, några pepparkakor och äpplejuice till barnen.. En och en halv timme senare, var mamma på väg till fotbollsträningen igen, för att hämta upp Jonathan, för att sedan släppa av honom hemma hos mig.


Jag har ingen aning om var energin kom ifrån, hävdar fortfarande att det har med det försvunna tvättberget att göra (?!) .. men helt plötsligt kom jag in i någon sorts "plock-och-fix-anda" och jag fick upp både julstjärna och adventsljusstakar..?! Bäddade rent i Charlies säng.. Sorterade strumpor från igår.. Och till och med, fick jag dammatorkat lite i V-rummet..?!



Nu är dagen slut.. men jag kan med glädje berätta att trots sina små missöden, har det varit en BRA dag!! Och det känns härligt, för jag är ganska så säker på att natten kommer att bli precis lika nice..?! Trött som en gnu, kommer jag sova som ett litet barn, drömma som en prinsessa och snarka som en karl..!! *ha ha ha*


- God Natt på Er mina Vänner!

Sov så gott och dröm så vackert..

- Tjingeling..


Av Jenny-Blue - 3 december 2013 12:18


Det är tisdag, en ovanlig "inte-lika-uppskattad-dag-som-alla-andra-dagar-dag".. då jag finner den vara ganska så bra..?!

Och här kommer dagens "lucka"..

Av Jenny-Blue - 2 december 2013 16:46


- Till alla er som sparar/samlar på tomtar..

Av Jenny-Blue - 1 december 2013 14:10



- Shit..?!
Det är den första december.. Första advent.. men jag kan inte hitta den där härliga "snart-är-det-jul-stämningen"..?! Det står ljusklädda granar på var och varannan gård, ljusstakar och stjärnor i näst intill alla fönster.. Affärerna är fulla av tomtar, änglar, glitter.. och julklappstipsen strömmar in genom brevlådan.. Facebook överlastas med en massa bilder på "årets första pepparkaksbak".. "Årets första lussebullsfika".. Julpyntade hem, med julgardiner och hemmagjorda adventsljusstakar.. Lyckliga barn, med tindrande ögon tillsammans med sina adventskalendrar.. Osv, osv.. Precis så det ska vara, så ta det inte personligt.. men jag kan inte för mitt liv, hitta känslan..?!

Jag var på Vellingblomman, med Charlie och Jasmine igår.. och för en minut trodde jag att "nu så kommer det".. "Nu kommer inspirationen".. Men nej.. Så fort vi hade kommit ut till bilen igen, så var det som bortblåst.. *suck*

Jag har köpt en ny ljusslinga.. och en ny "jullampa" (i form av tre isbjörnar) till barnens rum.. men *suck*.. Jag känner inget som helst behov av att fixa och dona, pyssla och göra fint..?! Har lovat mig själv, att göra det dock, för barnens skull.. och jag försöker verkligen att inte känna det som ett tvång, utan strävar fortfarande efter att hitta den där härliga julstämningen..

Får väl ge mig lite tid åt min blogg också..?! Har ju de senaste två åren gjort en egen adventskalender, här på bloggen.. Med något nytt varje dag fram till julafton.. Kanske hittar jag stämningen där..?! Kanske ligger den i källaren.. i lådan, märkt "Jul"..?!

Gnäll, gnäll, gnäll.. Känner själv att det har varit mycket av det den senaste tiden..?! Men hej.. så är det. Och det är min blogg, så jag skriver det jag känner att jag behöver skriva.. Kanske inte så jädra intressant för er läsare, men nyttigt för mig!

Jaja, julstämning eller inte.. Med stora steg kommer julen allt närmare.. och jag ser faktiskt fram mot själva julafton och dagarna runt omkring, då vi ska fira den, som vi gjorde förra året! I en hyrd stuga, tillsammans med Tomas härliga familj, ska vi fira jul i dagarna tre.. Jag har lovat mig själv att njuta av varje sekund, vilket jag vet att jag kommer att göra.. då det var helt fantastiskt bra förra året!! *smile*

Mmmmh.. Tills dess ska jag försöka göra lite mys hemma i lägenheten.. Får väl leta upp den där lådan i källaren och sätta lite fart..?! Egentligen är det min vecka med barnen, som kommer nu, men imorgon måndag, efter jobb, får jag kvällen på mig.. Barnen får en extradag tillsammans med sin pappa, pga. att jag inte fick tvättat enligt planen denna veckan, då Tomas var sjuk.. Så imorgon rasslar det till.. Hoppas jag!! *smile*

- Se denna bild som Lucka Nr 1..

LITE MER OM MIG...

KALENDER

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

   

 

      Privat konto: 

     jenny78blue 

 

    Konst konto:

     jenny78blue_art

 

      MaryKay konto:

     jennyblue_mk

 

 

LETAR DU EFTER NÅGOT SPECIELLT? SÖK HÄR:

SIDOMENYN UPPDATERAD

    16 augusti 2023

 

BLOGGFÄRG UPPDATERAD

    15 augusti 2023 

 

MIN KONST - HEMSIDA

www.jennyblueart.com

 

Följer du länken ovan, hittar du info om bokade utställningar, mig och mina verk, presenttips, mm..     

 

      

     

     

         

            - Välkommen!

 

 

LÄNKAR TILL ANNAT VIKTIGT

     

         

     

        

     

 

     

 

     

 

 

KATEGORiER

BELLA i mitt minne

   7 sep 2005 - 15 jun 2016

PitaPata Dog tickers

ARKiV

   

 

 

 

       

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       


Ovido - Quiz & Flashcards