Alla inlägg under april 2014

Av Jenny-Blue - 5 april 2014 01:10


För första gången, sedan jag flyttade ifrån Tomas.. som snart är för två år sedan.. har jag gått och handlat på avbetalning.. Det skulle egentligen ha varit en bil.. men jag har inte haft tid att aktivt hitta någon..?! (Men jag är ganska så säker på att det händer inom snar framtid, då jag verkligen MÅSTE lämna tillbaka pappas bil, som jag fortfarande lånar..?!)


I alla fall.. Min lilla bärbara, (min laptop) gick ju och dog ihjäl, strax efter det att min mobiltelefon gick sönder, för några månader sedan.. Mobilen blev ersatt av en ny, tack vare försäkring, men garantin på datorn gick ut för länge sedan.. Och jag har inte riktigt kunna bestämma mig för om jag skulle skicka in den på lagning, eller hur jag skulle göra.. Och så har tiden gått.. och gått.. och gått.. Och härom dagen, efter många datorlösa dagar, kom jag mig för, att äntligen göra något åt det. Så jag åkte till Siba.. *Vet egentlign inte varför jag åkte just dit, men så gjorde jag i alla fall*.. Och så blev ja med dator igen..


- Härligt att kunna flyta med fingrarna över tangenterna igen.. Känslan och ljudet som blir när man trycker ner varje tangent är.. (?!) speciell..!! Ja, jag vet att jag inte är riktigt riktig i huvudet ibland, men så är det att vara jag.. *Smile*

- Få människor förunnat, att tänka.. lyssna.. och känna.. något så obetydelsefullt, när man sitter vid en dator.. (?!) ..så jag är väl egentligen bara "välsingnad".. då det i mitt tycke, räknas till att kunna njuta av det lilla..


Ja, ja.. Nu får jag nog gå och lägga mig i alla fall.. oavsett hur mycket jag än njuter av detta..?!

Klockan är långt passerad spöktimmen och det kommer ju faktiskt en dag imorgon också..

Då kanske jag får en stund över till att blogga igen.. och kanske.. bara kanske.. hinner jag

berätta om min och Jonathans lilla stund tillsammans, ute på balkongen, som vi hade tidigare idag..?!


Vi får väl se vad som händer.. och fötter imorgon..?!


Sov gott Alla! För det hoppas jag att jag kommer att göra..

- Tjingeling..

Av Jenny-Blue - 4 april 2014 21:06


Som ni kanske har missat.. ?! ..så njöt jag av en kravlös stund, för mig själv igår.. Var på Mobilia och lullade runt, i min ensamhet.. Köpte en ursöt klänning till Jasmine, inne på Åhlens, som jag, helt enkelt bara inte kunde motstå.. En långärmad, mörkrosa klänning, med en himla massa ljusrosa hjärtan på.. Jättesöt!! Känner mer och mer, hur farligt det är, kombinationen "mitt shoppingintresse" och "att ha en dotter"..?! Shit..?! Jag blir helt sjuk, av alla söta saker.. allt ifrån kläder och skor, till mjukisdjur och hårsnoddar..?!


Jag var även inom Euro Nail och fick bokat en tid, för att fixa till mina naglar.. (Ja, jag vet att det inte var så himla länge sedan, som jag fick dem gjorda.. men Herre Gud så lyxig man känner sig, när man sitter där och blir ompysslad..!! *Mmmmh, det passar mig, väldigt bra*)


Så.. idag klockan 16, var jag tillbaka på Mobilia igen.. 

Det blev "bara" nagelfix idag dock.. då jag hade planer tillsammans med min familj efteråt.. Fredagsmys, med pizza, så klart.. men vilket idag blev något annorlunda än vanligt, då det gjordes helt utan tv..?! Lite musik på i bakgrunden. Jag och Tomas.. och våra två pojkar.. tillsammans runt vardagsrumsbordet.. (Jasmine, min lilla skatt, var så trött att hon fick gå och lägga sig, därav var hon inte med.) Vi åt och pratade. Pratade och skrattade..precis som en bal på slottet.. *smile*

Hahaha.. Kanske inte riktigt, men ändå underbart!!


Ja.. mycket mer än så har det inte varit idag..?!

Inte mer än jobb, jobb, jobb.. men det är ju som vanligt, så

det känner jag inte att jag behöver trötta er med. Inte just nu i alla fall..


Just nu, i skrivande stund, sitter jag på Tomas balkong och känner att det börjar bli aningen kallt i fingrarna.. Pojkarna, alla tre, sitter där inne och tittar på tv.. och om bara en liten stund, ska jag gå in och göra dem sällskap..


Jag önskar er en underbar fortsatt fredag.. och en skön helg!

Puss & Kram

Av Jenny-Blue - 3 april 2014 18:39


När jag jobbade tillsammans med mina föräldrar, känns som evigheter sedan, (?!) så gick det inte en dag, som jag inte var i ett eller annat köpcentrum.. Man kunde lulla runt och få inspiration, ibland mer, ibland mindre, men alltid i lugn och ro.. Titta lite här, lite där.. Färgkombinationer, fönsterskyltningar, olika typer av upphängningar, mm, mm..
*hahaha* Låter ju som om vi aldrig jobbade, men så var faktiskt inte fallet! Får kanske tillägga, att det faktiskt kunde bli jobb både sena kvällar och ibland till och med nätter. Ibland flera helger i rad och en hel del resor.. Så visst jobbade vi allt.. *smile*

Men när jag slutade jobba med mina föräldrar, som egentligen "bara" var för sex år sedan, tog dessa "lulla-runt-tider" slut. Och varje förälder vet att det kan vara mer än krävande, att gå på köpcentrum tillsammans med sitt, eller sina barn.. Då det oftast finns väldigt mycket vilja, i även väldigt små barn.. Och ju större de blir, ju mer vill de ha..?! Och ju fler de är, desto svettigare är man när man äntligen är klar och kommer ut..?!!

Idag, just nu i skrivande stund, sitter jag på en bänk i solen, efter en "lulla-runt-stund" alldeles ensam (utan barnen) och jag fullständigt njuter av min absolut kravlös tillvaro..

LITE MER OM MIG...

KALENDER

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

   

 

      Privat konto: 

     jenny78blue 

 

    Konst konto:

     jenny78blue_art

 

      MaryKay konto:

     jennyblue_mk

 

 

LETAR DU EFTER NÅGOT SPECIELLT? SÖK HÄR:

SIDOMENYN UPPDATERAD

    16 augusti 2023

 

BLOGGFÄRG UPPDATERAD

    15 augusti 2023 

 

MIN KONST - HEMSIDA

www.jennyblueart.com

 

Följer du länken ovan, hittar du info om bokade utställningar, mig och mina verk, presenttips, mm..     

 

      

     

     

         

            - Välkommen!

 

 

LÄNKAR TILL ANNAT VIKTIGT

     

         

     

        

     

 

     

 

     

 

 

KATEGORiER

BELLA i mitt minne

   7 sep 2005 - 15 jun 2016

PitaPata Dog tickers

ARKiV

   

 

 

 

       

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       


Ovido - Quiz & Flashcards