Alla inlägg under januari 2015

Av Jenny-Blue - 4 januari 2015 23:43


Jag är förvisso ledig i två dagar till.. men eftersom det är söndag, känner jag ändå att jag borde komma i säng någorlunda i tid..?! Ja, i alla fall att göra ett innerligt försök..!!


*hahahaha* Tittar på klockan och ser att hon är redan tio i tolv..?! Så tekniskt sett, så har jag redan misslyckats med en hel timme..?! OM man nu räknar "normaltid" inom samhällets ramar.. Som tur är.. så gör ju inte jag detta.. och anser mig därför fortfarande ha en chans till en "någorlunda tid".. som i mitt fall är om.. typ.. sju minuter.. (när klockan slår 00:00) *hahaha*


        


Ja ja.. Eftersom jag inte har något mer att skriva om idag.. som om jag hade gjort detta redan..?! Så kan jag ju faktiskt ta mig i kragen.. avsluta här.. logga ut.. och gå och borsta tänderna..?!

-Och vet ni vad..? Det är precis vad jag tänker göra!


Så Natti Natti vänner! Vi ses!


     



Av Jenny-Blue - 4 januari 2015 23:20


 - Mammas go'a lilla trollunge.. lika galen i håret, som sin mamma..?!

(En video, gjord för inte så himla länge sedan..? Någon gång under hösten 2014, kanske..?)



Och så har vi CHARLIE.. - En film från sommaren 2013..



 


Av Jenny-Blue - 3 januari 2015 16:48


- Ska jag tolka detta som att maskinen är upptagen..?! *hahaha*

- Helt underbart engagemang..?!!


.

.

.

#tvättstugan #kul #foto #fantastiskt #jennyblue

Av Jenny-Blue - 3 januari 2015 12:50


Jag har, sedan i tisdags, försökt att skriva ett inlägg om året som lämnat oss.. och om möjligheterna som ligger framför oss i året som kommer.. Något hände, fråga mig inte vad, men alla bilder jag lagt upp (från januari - maj 2014) försvann.. och jag orkade inte börja om från början.. Gjorde ett nytt försök i onsdags.. men inspirationen trugade, så jag släppte det igen.. I torsdags gjorde jag ännu ett försök, men bröt självmant, då klockan var mycket och ögonen höll på att gå i kors..?!

Egentligen skulle jag velat ha gjort det där inlägget, till årets första.. men..?! Nej.. Jag släpper det helt och hållet..! Känns som om det är bättre att börja om istället.. Kanske kan jag göra något med bilder från 2014 någon annan gång..?! Om jag inte helt enkelt lägger det på er, mina läsare, istället.. att själva blicka tillbaka, om så önskas, genom att läsa tidigare inlägg genom val i "kalendern" eller i "arkiv" i sidomenyn.. (Sorry, kan jag inte länka det här, så du får jobba lite själv..*smile*)

- Gör som du vill.. *smile*

- - - - - - - - - -

Så.. Med det sagt.. Vill jag önska er alla ett gott nytt år.. eller god fortsättning.. eller vad man nu säger, såhär dagarna efter nyår.. Julen kom och den segrade.. Och så gjorde även nyår..?! Allt som heter julstress är i alla fall över och vi njuter av det som är kvar av våra lediga mellandagar, innan verkligheten sätter igång igen..?! En del har kanske redan smakat på en eller annan jobbdag, men i mitt fall är det lugnt fram till den 7/1..

- - - - - - - - - -


Jaha.. Så vad har då år 2015 att erbjuda..?!
Med all säkerhet, känns det redan som om det kommer att bli ett bra år! Jag har till exempel börjat att rita igen..!! Svårt att förklara, men kraften och driften om att få skapa har bubblat inom mig ett tag, men jag har inte riktigt kunna släppa loss det, då det verkat mer som ett "måste" ifrån huvudet, än ett härligt "flow" ifrån hjärtat.. Men som sagt.. Det känns som om "knuten" har lossnat och blanka papper kan återigen få liv i fantasins tecken..


Här är några foto, på några av de senaste skapelserna jag gjort..
       

Från vulgär bild i tusch.. till rosa/röd pudel med krita.. till blomma i blyerts..

 

Från Disney-inspirerade bilder, från filmernas värld..

.. till en fjäder, ritad från bild via google..


- Riktigt nice.. när det liksom bara flyter på.. Bild efter bild, växer fram och jag har fortfarande mer att ge.. Precis som förr, då jag kunde måla en tavla.. och direkt efter jag var klar börja på en ny.. och en till.. och en till.. *Myser i tanken..*

- - - - - - - - - -

Nåväl.. Jag hoppas att livet känns lika lätt för er, som det känns för mig just nu!
Att 2015 kommer att bli ännu lite bättre, än alla andra bra år.. och att du får möjligheterna du förtjänar..

- Tro på dig själv! Lyssna på ditt inre och låt dig själv få komma i första hand.. Inte mindre empati för andra, men just mer tro.. i, på och om dig själv..!! Det låter kanske hårt, men det finns ingen annan i världen, än du själv, som vet vad just du behöver.. hur du känner, eller vad du tänker.. Detta innebär dock inte att du måste vara ensam.. för det är man aldrig..!! Och detta är ett faktum!! Man väljer själv.. *hårda ord igen*.. Men sanningen är den, att ingen annan än du själv, kan säga eller bestämma, hur du ska välja att se på saker och ting.. Inte ens jag.. *smile* Men jag kan utifrån erfarenhet, tipsa om hur man kan göra det lite lättare för sig själv.. Och mitt största tips och ärliga råd.. är nog, att om du känner att du inte klarar av att läka dig själv, på egen hand - våga sök hjälp!!

Det finns ingenting, jag upprepar.. INGENTING som säger att du är sämre än någon annan för att du ber om hjälp av psykolog, terapeut eller någon annan helare..!! Det spelar ingen roll vem det är, vad det är, eller hur det är.. Allt som kan få dig att må bättre.. (på rätt sidan lagen, vill jag nog tillägga här..) är bra! Om man finner harmoni i vetenskap, religion, eller så i stjärnorna.. så är harmoni alltid harmoni.. Eller hur..?!

Jag tror att vi, som människor, hela tiden söker efter någonting.. Allt ifrån yttre uppmärksamhet, till inre frid.. Somliga nöjer sig med det lilla.. medan andra vill ha mer.. I mitt fall har mitt sökande varit efter något som jag egentligen inte visste om.. och som jag inte heller kan förklara.. men när det en dag plötsligt blev klart för mig, så föll den ena pusselbiten, efter den andra, på plats.. och bilden blir bara klarare och klarare. Jag kan inte påstå att det har varit lätt. Inte heller skryta om att jag har gjort det helt på egen hand, då jag faktiskt tagit hjälp av en hel del utbildade personer, som med sina kunskaper och erfarenheter.. visat mig nya vägar att välja.. Dock kan jag säga att det faktiskt är jag.. och bara jag.. som gjort valet i att vilja må bättre! Jag har inte varit rädd för att kräva min rätt, att få må bra. Och framför allt så har jag aldrig slutat att kämpa!

Har fått höra ibland.. "att alla är inte lika starka som dig".. Men det är ju faktiskt bara en ursäkt, för att slippa..?! För tro mig, när jag säger att jag har fan inte varit så tuff i alla lägen.. Vilket jag är ganska så säker på att man kan läsa om här i bloggen..

- - - - - - - - - -

Men OJ?! Vad jag skriver nu då..?! Som värsta "tömma huvudet på eld"..?!
Inte alls meningen att bombardera er med allt detta, men det liksom bara blir så när jag får uttrycka mig fritt.. För det är ju faktiskt så, mina vänner.. att om man är som jag, en känslomänniska bland annat.. så vill man inget hellre än att dela med sig av sin egen lärdom och sprida kunskapen, man besitter.. Jag önskar inte min värsta fiende, det helvete, jag mentalt har gått igenom.. Och för att dra mitt strå till stacken.. för att hjälpa andra brutna själar, i den mån jag kan, bara måste jag få dela med mig av det jag vet.

- - - - - - - - - -

Nu får det dock räcka för nu..
Charlie ska hem till en kompis och jag har lovat att köra honom dit.

Må kraften vara med er.. Alltså kärleken!
Vi ses igen! Puss & Kram

LITE MER OM MIG...

KALENDER

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

   

 

      Privat konto: 

     jenny78blue 

 

    Konst konto:

     jenny78blue_art

 

      MaryKay konto:

     jennyblue_mk

 

 

LETAR DU EFTER NÅGOT SPECIELLT? SÖK HÄR:

SIDOMENYN UPPDATERAD

    16 augusti 2023

 

BLOGGFÄRG UPPDATERAD

    15 augusti 2023 

 

MIN KONST - HEMSIDA

www.jennyblueart.com

 

Följer du länken ovan, hittar du info om bokade utställningar, mig och mina verk, presenttips, mm..     

 

      

     

     

         

            - Välkommen!

 

 

LÄNKAR TILL ANNAT VIKTIGT

     

         

     

        

     

 

     

 

     

 

 

KATEGORiER

BELLA i mitt minne

   7 sep 2005 - 15 jun 2016

PitaPata Dog tickers

ARKiV

   

 

 

 

       

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       


Ovido - Quiz & Flashcards