Direktlänk till inlägg 29 mars 2014

Det är inte alltid så lätt att ha så många personligheter, som jag har..?!

Av Jenny-Blue - 29 mars 2014 11:11


Med risk för att låta lätt skitsofren, måste jag ändå använda mig av frasen "många personligheter", då det faktiskt är så..?! Kanske går det hand i hand med att jag gillar det mesta.. gällande olika stilar, musik, film, osv.. Eller så bygger det på att jag inte riktigt kan bestämma mig för vilket och vad jag vill, eller tycker bäst om..?!

Dagens rubrik, grundar sig i "vem jag ska vara idag"..?!
Ska jag klä upp mig, alltså klä mig lite snyggare.. inte balklädd..? Sminka mig ordentligt, med hela kittet och allt vad det innebär..? Fixa håret och vara "den snygga, fräscha kvinnan", som jag kan vara ibland..?! Eller ska jag bara köra en vardagsklädsel, dock inte arbetskläder.. sminka mig lite lättare, sätta håret i knut och vara "den enklare, trebarns-mamman" som jag faktiskt är..?!
Eller.. Ska jag skita i allt och bara gå klädd i de mjukisbyxor jag redan bär.. Och vara "trailertrasch" som jag också kan vara ibland, för att jag inte orkar göra något annat..?!

"Den fräscha kvinnan" som jag kan förknippa med stilfulla, självsäkra, jag-är-någon-looken, men som samtidigt kan tolkas som den lite osäkra.. Titta-på-mig-tyck-att-jag-är-snygg-bekräfta-mig-looken..?!
"Den enklare trebarns-mamman" kan i mitt tycke, förknippas med stackare-hinner-inte-med-sig-själv-looken.. Lite mer av en neutral nobody-look.. Men som samtidigt kan vara: hon-vet-vem-hon-är-och-behöver-ingen-bekräftelse-look..?!
"Trailertrasch".. Ja det säger sig lite själv.. Men mer.. Oh-my-God-titta-på-henne-looken..?!

- Hmmmm..?! Ja, när jag läser det jag skrivit, känner jag nästan direkt, vem jag vill vara.. Men jag bestämmer mig för, som oftast, lite av en kombo av de tre alternativen.. Därför blir det en grundlig sminkning, men inte så stark.. Håret i hästsvans och fräscha myskläder, i form av ett par sköna mjukisbyxor, vitt linne och en något snyggare stickad tröja..?! Och med det blir jag..?! Jag.

Ha ha ha.. Mycket skrivet, om ingenting, för att resultera i något.. helt ointressant.. som i min klädsel för dagen..?! Men man skulle kunna tillägga, att oavsett vem du är, eller hur du mår, kan du klä dig som den du vill vara. Det kanske inte får dina inre demoner och problem att försvinna, men det kan hjälpa dig på traven, att kanske må bättre..?!

När jag var relativt nyseparerad och nyförlöst.. (för snart två år sedan) .. och när jag mådde som sämst.. lade jag ner jättemycket tid på klädkombinationer, smink och hår, för att i alla fall se bra ut.. och det var värt varenda minut! Det fick mig faktiskt att må bättre.. Fick det till och med bekräftat av en annan pappa, som jag träffade tillsammans med hans, då också nyförlösta, fru.. sista dagen jag var på patienthotellet.. Då han frågade mig om min dotter var mitt första barn, precis som deras son.. Och som sedan, efter svaret på att det var mitt tredje barn, sa: "Oj. Jaha. Du ser väldigt fräsch ut för att vara nyförlöst, men det kanske är så, när man är van..?!"

Han tyckte att jag var "snygg".. men hade ingen aning om att jag mådde apa.. Och jag mådde mycket bättre, trots att jag tyckte att hans kommentar var mer än oförlåtlig, gentemot hans fru.. (Jag var ganska så bitter.. mot män.. rent allmänt.. just då.. Men som sagt, jag mådde konstigt nog bättre, trots att jag tyckte att han var en skit.. Och trots att jag tyckte synd om hans fru..)

Mmmh.. Ja ja.. Det var då.. och nu är nu.. Och idag, nu.. ska jag (och alla mina personligheter) göra oss iordning för en lördag tillsammans med mina två minsta.. *smile*

Ta hand om dig själv och var rädda om varandra!
Och tro på dig själv!! Det får andra att tro på dig..

Ha en "snygg" lördag.. oavsett vad.. *smile*
Puss & Kram

 
 
Ingen bild

Ma

29 mars 2014 18:05

Nej, det kan verkligen inte vara lätt, men det gör dig till en mycket intressant person.
Man vet aldrig vad man har att förvänta sig.
Mängder med kramar från mig.

Jenny-Blue

29 mars 2014 19:41

Hi hi hi mamma..
Du är väl för go'!!
Många, många, MÅNGA kramar tillbaka!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny-Blue - 25 september 2023 19:31

  Jag har tagit bort mitt förra inlägg. Ber om ursäkt och yrkar på sinnesförvirring..  - Kärlek & Ärtor till alla!      ...

Av Jenny-Blue - 7 september 2023 23:09

  Idag har jag haft en hel rad av tänkbara rubriker att blogga om.. fram tills nu..?! Så jag skriver bara några rader om hur tacksam jag är för att jag har så fina barn. Jag är så stolt över alla tre, att jag skulle kunna spricka emellanåt.. Känner...

Av Jenny-Blue - 27 augusti 2023 13:08

  Igår var jag i Åkarp med uppdrag aniktsmålning för barn. En givande uppgift en solig lördag, för mig som pedagog och konstnär..    Man skulle kunna säga att det är den perfekta kombon..?! Även om ansiktsmålning är något helt annat än akryl ...

Av Jenny-Blue - 22 augusti 2023 22:08

  För ett halvår sedan kunde jag knappt hantera frågan. "Vad ska vi äta idag mamma?"   Idag kör jag och handlar efter jobb.. åker hem och packar in matvarorna i kylen, för att sätta mig i bilen igen och köra bort till fotbollsträningen som jag ...

Av Jenny-Blue - 16 augusti 2023 23:35

  Jag har ändrat runt lite i menyn och uppdaterat några texter.. Och jag firar att jag varit driftig som attan under dagen..    Först jobb, med start 7:30.. som jag överlevde.. ?! (Bara det är en bedrift..) Sedan lyckades jag hitta ett spec...

LITE MER OM MIG...

KALENDER

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

   

 

      Privat konto: 

     jenny78blue 

 

    Konst konto:

     jenny78blue_art

 

      MaryKay konto:

     jennyblue_mk

 

 

LETAR DU EFTER NÅGOT SPECIELLT? SÖK HÄR:

SIDOMENYN UPPDATERAD

    16 augusti 2023

 

BLOGGFÄRG UPPDATERAD

    15 augusti 2023 

 

MIN KONST - HEMSIDA

www.jennyblueart.com

 

Följer du länken ovan, hittar du info om bokade utställningar, mig och mina verk, presenttips, mm..     

 

      

     

     

         

            - Välkommen!

 

 

LÄNKAR TILL ANNAT VIKTIGT

     

         

     

        

     

 

     

 

     

 

 

KATEGORiER

BELLA i mitt minne

   7 sep 2005 - 15 jun 2016

PitaPata Dog tickers

ARKiV

   

 

 

 

       

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       


Ovido - Quiz & Flashcards