Alla inlägg den 14 juni 2015

Av Jenny-Blue - 14 juni 2015 00:19


Du ser det kanske som om jag går in i min bubbla, för att jag vill vara ensam..? Jag ser det som att jag går in i min bubbla, för att inte skada någon, eller för att skydda mig själv. Oftast i hopp om att någon ska komma och hjälpa mig ut.

Du ser kanske min bubbla som ett hinder, medan jag ser det som min borg. Eller är det du som ser den som min borg och jag som ser den som ert hinder..?!

Vad menas då med "min bubbla" ?!
- Ja, om ärligheten ska fram, så vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska svara på det..?! Genom åren har det blivit lika mycket "en mur" som hindrar personer från att komma in, såväl som "en plats" för mig där jag kan andas ut och hitta mig själv..

- Allt beroende på vem du frågar..?!

Många gånger har jag inte själv valt att isolera mig i "bubblan", utan blivit lämnad ensam, för att jag befinner mig i den..?!

- Klurigt..?! Ja, en tolkningsfråga, även det.

För visst är det så att det egentligen inte spelar någon roll, då saker och ting ändå tolkas enligt och utifrån, den enskilda individen..?!

Om du pikar mig och jag inte bryr mig om det, är det då fortfarande en pik?!

Jag vill tro, att allt handlar om ens eget inre.. Om jag väljer att ta åt mig eller inte..?! Om jag vill se det goda eller det onda i saker och ting..?!

Har, efter många års erfarenhet, med inre demoner, lärt mig att inte "se djävulen" i allt som sägs, eller görs.. Somliga kallar det för bra självförtroende, men jag vill nog kalla det för självkännedom i eget värde och kunskap i att se lite längre än bara till de ord eller de handlingar, som man utsätts för dagligen..?!

Ödmjukhet och respekt.. Något som nästan verkar utrotat i dagens samhälle, är två nyckelord, som man kan komma långt med.. Tro det eller ej..

Ödmjukhet.. Där jag som tänkande individ, kan sätta mig in i hur min medmänniska faktiskt mår.. och därav att jag själv kan välja att inte ta åt mig av de eventuellt hårda ord, som kanske sägs, då min medmänniska faktiskt mår väldigt dåligt psykiskt. Alla har vi våra krig att vinna.. och ingens är mer eller mindre viktig.

Respekt.. Där jag som en i mängden, som en av alla andra, faktiskt borde se min medmänniska som den unika varelse som hon faktiskt är.. Precis så unik som jag är.. som alla är..?! Alla kan och borde inte vara lika.. och respekt tycker jag att alla individer ska bli visade.. i alla fall tills motsatsen bevisar att de faktiskt inte länge förtjänar den..?!

Så.. Hur tolkar du.. nu detta knasiga (?) inlägg, där tråden gick från rött till ett garntrassel av lila..?!

Allt är inte bara svart eller vitt..
- Tusen och åter tusen nyanser, kan tolkas där emellan..


LITE MER OM MIG...

KALENDER

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

   

 

      Privat konto: 

     jenny78blue 

 

    Konst konto:

     jenny78blue_art

 

      MaryKay konto:

     jennyblue_mk

 

 

LETAR DU EFTER NÅGOT SPECIELLT? SÖK HÄR:

SIDOMENYN UPPDATERAD

    16 augusti 2023

 

BLOGGFÄRG UPPDATERAD

    15 augusti 2023 

 

MIN KONST - HEMSIDA

www.jennyblueart.com

 

Följer du länken ovan, hittar du info om bokade utställningar, mig och mina verk, presenttips, mm..     

 

      

     

     

         

            - Välkommen!

 

 

LÄNKAR TILL ANNAT VIKTIGT

     

         

     

        

     

 

     

 

     

 

 

KATEGORiER

BELLA i mitt minne

   7 sep 2005 - 15 jun 2016

PitaPata Dog tickers

ARKiV

   

 

 

 

       

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       


Ovido - Quiz & Flashcards