Alla inlägg den 10 september 2014

Av Jenny-Blue - 10 september 2014 23:21


Oj oj oj..
- Hjälp vad denna kvällen gick fort..?!

Inte för att det stör mig, men jag funderar lite på hur det gick till..?!
Svaret på min fråga, är nog att jag inte har tittat på klockan.. Vilket i så fall är ännu ett bevis på att vi inte går ihop..?! Vanligtvis brukar det vara sååååå drygt, mellan det att man vi kommer hem, fram tills dess att maten är klar och står på bordet och vi sätter oss ner för att äta.. Idag flöt det liksom bara på..?!

Vi kom hem.. Tjabblade om skor och ytterkläder, i vanlig ordning.. Om vem som ska hänga vad, på vilken plats.. Sen blev det Tv:n för de två minsta.. och ut med Bella, för den stora.. För min del blev det pyssel i köket, direkt följt av matlagning.. Ett bloss på balkongen och sen var det samling vid köksbordet..

Då plötsligt säger Jonathan: "Vad har hänt med klockan..?"
Alla tittar upp mot väggen, där köksklockan hänger och samtidigt som vi konstaterar att den har stannat.. reser sig Jonathan upp för att gå och titta på telefonen.. "Klockan är tjugo i åtta.." säger han sedan och jag får en mindre chock där jag sitter.. TJUGO I ÅTTA??!! Jag hade kunnat svära på att klockan inte var mer än halv sju..?!

Nåväl.. Vi åt.. och hade en förvånansvärt trevlig middag tillsammans, trots aningen lite för mycket gnäll ifrån Jasmine.. Men pojkarna pratade och pratade.. och det var riktigt mysigt! Vet inte riktigt hur vi trillade in på ämnet.. men dialogen handlade, till större del, om att det faktiskt föds, en hel del, människor som inte har "tio fingrar och tio tår".. Människor som är annorlunda till utseende.. och därför kanske klassade som "fel", när de i själva verket faktiskt är precis som alla andra.. Att dessa människor, som kanske ser konstiga ut, kan pga. sitt handikapp, bli superduktiga på någonting som "vanliga" människor inte kan.. Som att en blind får bättre hörsel, eller som att en utan händer lär sig att skriva och måla, till och med köra bil, med fötterna..

- Ja, det låter kanske lite konstigt, här och nu, när jag försöker berätta..?! Men vi hade ett väldigt bra samtal! Helt fantastiskt som mamma, att få höra sina barns tankar och funderingar, samt kunskaper från den lite äldre.. Underbart att höra, att dem.. mina två äldsta barn.. redan har så klart för sig, när det gäller det här med människovärde.. och deras kloka ord, tankar och funderingar värmer mitt hjärta! Jag är sååå stolt över mina fina barn!!

De två små blev klara för sängen och efter det vanliga "puss-och kramkalaset" med Jasmine.. och det allt för vardagliga "Nej-jag-vill-inte-gå-och-lägga-mig-gråtandet" från Charlie.. var det bara jag och Jonathan kvar.. Vi såg på det sista av idol tillsammans, innan även Jonathan "sparkades" i säng..

En stund ensam vid Tv:n.. och sen satte jag mig här.. på balkongen.. för att blogga..
Jag tittar in på klockan i köket och ser att det är dags för sängen, för mig också.. så jag avrundar här och säger:
- Natti natt! Sov gott och dröm sött. Vi ses.. Tjingeling..

Av Jenny-Blue - 10 september 2014 09:10


Jag är kanske ensam om detta..?! Men likväl som jag ser och flippar ut över alla "hinder", som dyker upp HELA tiden, på väg till jobb.. Lika mycket har jag förmågan att se de där små sakerna som faktiskt flyter på.. Och jag hyllar allt (och alla) som får mina morgnar att fungera lite smidigare!

- Sol till er alla! Ha en great onsdag!

LITE MER OM MIG...

KALENDER

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

   

 

      Privat konto: 

     jenny78blue 

 

    Konst konto:

     jenny78blue_art

 

      MaryKay konto:

     jennyblue_mk

 

 

LETAR DU EFTER NÅGOT SPECIELLT? SÖK HÄR:

SIDOMENYN UPPDATERAD

    16 augusti 2023

 

BLOGGFÄRG UPPDATERAD

    15 augusti 2023 

 

MIN KONST - HEMSIDA

www.jennyblueart.com

 

Följer du länken ovan, hittar du info om bokade utställningar, mig och mina verk, presenttips, mm..     

 

      

     

     

         

            - Välkommen!

 

 

LÄNKAR TILL ANNAT VIKTIGT

     

         

     

        

     

 

     

 

     

 

 

KATEGORiER

BELLA i mitt minne

   7 sep 2005 - 15 jun 2016

PitaPata Dog tickers

ARKiV

   

 

 

 

       

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       


Ovido - Quiz & Flashcards