Alla inlägg under april 2016

Av Jenny-Blue - 7 april 2016 15:37


Jag sitter som i ett stilla vakuum, som i en osynlig bubbla, mitt i smeten på mitt favoritcenter.. Med benen i kors ses jag av folket som passerar.. Själv anser jag mig vara osynlig, men jag vet att det bara är önsketänkande. Musik spelar i bakgrunden. Det skramlas med glas och ljudet av bestick sticker ut emellanåt. Det känns som om vimlet jag befinner mig i rör sig utanför min sfär, i en hastighet som klart överstiger min egen..?! Som om de rusar förbi, lite suddigt för ögat, medan jag själv sitter stilla i knivskarp skärpa.

-Jag älskar min bubbla!!
Platsen där jag känner mig som tryggast.. och där resten av världen hålls trygg ifrån mig.. Om jag är svag, blir jag stark här. Om jag är arg, farlig för andra eller mig själv, är det här jag blir sansad och finner förnuftet igen.

Många känner till min bubbla, men få förstår hur fantastisk den är. En del ser den till och med som ett hot, vilket kanske i och för sig kan vara förståeligt.. (Men det är ju bara för att jag är så jä*la förstående hela tiden..?! Alltid öppen för andra åsikter från andra synvinklar.. Godtrogen och naiv som ett litet barn..?!)

-Hoppsan Kerstin! Där tog känslorna över..?! (Ja, det händer ibland.. *smile*) Jag tittar upp. Tittar ut över de öppna ytorna, för att sänka blicken igen och ta mig tillbaka till min bubbla.. Tvingar tillbaka känslorna som ligger och pyr under mitt vänliga leende, som möter människorna i min nuvarande närhet. Samma känslor som hade ebbat ut och som jag trodde var ett minne blott, har blossat upp igen och fräter just nu i mitt inre.. Obeskrivligt tär de på kroppen, psyket och själen och jag gör allt som står i min makt för att hålla de inre demonerna ifrån att spy ut all sin äckliga galla över min värld under solens positiva närvaro.

Jag reser mig upp. Går in i livsmedelsaffären. Handlar det jag ska, betalar och går ut och sätter mig i bilen, där jag fortsätter..

Jag har kommit till åren där jag anser mig vara för bra för att behöva lida av detta.. Men tydligen är livets hårda skola något som man aldrig kan ta studenten i..?! Kanske blir det först när man ligger på dödsbädden, vilket i och för sig hade varit en bra anledning till att göra det sist skedet här i livet till en fest..?!

Orken jag hade igår är idag som bortblåst och tragiskt nog är jag fullt medveten om vart all min energi gick åt.. "Man är inte svag för att man gråter. Man gråter för att man har varit stark för länge.."

Nu lämnar jag min bubbla, så se upp världen.. *smile*
Jag beger mig hemåt och hoppas på att solen, som fyller bilen jag sitter i med värme, ska lyckas fylla mig med lagom mycket ljus, för att klara några timmar till i vaket tillstånd..?!

Må kraften vara med er!
Kärlek & Ärtor!


LITE MER OM MIG...

KALENDER

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< April 2016 >>>

   

 

      Privat konto: 

     jenny78blue 

 

    Konst konto:

     jenny78blue_art

 

      MaryKay konto:

     jennyblue_mk

 

 

LETAR DU EFTER NÅGOT SPECIELLT? SÖK HÄR:

SIDOMENYN UPPDATERAD

    16 augusti 2023

 

BLOGGFÄRG UPPDATERAD

    15 augusti 2023 

 

MIN KONST - HEMSIDA

www.jennyblueart.com

 

Följer du länken ovan, hittar du info om bokade utställningar, mig och mina verk, presenttips, mm..     

 

      

     

     

         

            - Välkommen!

 

 

LÄNKAR TILL ANNAT VIKTIGT

     

         

     

        

     

 

     

 

     

 

 

KATEGORiER

BELLA i mitt minne

   7 sep 2005 - 15 jun 2016

PitaPata Dog tickers

ARKiV

   

 

 

 

       

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       


Skapa flashcards