Direktlänk till inlägg 2 december 2019

När tre stycken julstrumpor tog mer än ett dygn att sätta upp på väggen..?!

Av Jenny-Blue - Måndag 2 dec 23:36


Där måste ju vara något fel i huvudet på mig, när jag inte bara kan göra det som jag tänkt..?!

- Herre Gusseness?! Jag gick ju igång så det heter duga igår..

Skrev igår, att jag skulle hämta julsakerna på vinden och pynta lite.. Men i själva verket blev det storstädning med en uns tvist av jul.

Det började redan uppe på vinden, där kläder sorterades.. Gamla leksaker sattes upp och aktuella julsaker togs ner. Påsar tömdes och slängdes. Lådor fylldes och staplades. (Ingen som kommer att se.. bara jag som härjar på vinden.. men fint blev det i alla fall. *smile)

Dottern fick en gran, som kläddes med ljus och pyntades med kulor i olika modeller. Rosa, turkost och glitter.. snyggt i en alldeles vit gran.

Nästa steg blev mellan-grabbens rum. Storstädning och ommöblering..
- Hujeda mig, vilken insats.. Men det blev fint och grabben blev nöjd.

Storstädningen fortsatte sedan ute i allrummet.. Soffan flyttades, bänken tömdes och dekorerades.. och ryamattan dammsugandes! (Bara det är en stjärna i kanten.)

Dammsugaren fick sedan fortsätta ner.. Trappan, hela nedervåningen och trappan ner till källaren.. (Kungen är välkommen vilken dag som helst..)

Granen som jag tog ner för att ha i vardagsrummet.. (ja, vi kör plastgran..) visade sig vara knäckt i toppen, så den fick stå och skämmas innan jag gjorde ett innerligt försök att få hop den med knep och knåp.. En insats som gjordes förgäves, då jag helt enkelt inte kunde få ihop den. (Den står därför fortfarande och skäms.. Har inte pallat att gå upp på vinden igen för att ta ner reserven.. än.)

- Så hur gick det då med julstrumporna..?! Undrar du nyfiket..?! Nja.. Det gick väl egentligen inget vidare, då de efter alla dagens timmar, fortfarande inte hade kommit upp på väggen..?! Huset var storstädat, men strumpjä*larna låg kvar i lådan fram tills för någon timme sedan, då jag äntligen fokuserade, tog mod till mig och satte upp de på väggen..
- En aktivitet som tog typ två och en halv minut från det att jag hämtade spik och hammare, till det att de alla tre hängde bredvid varandra på rad över spisen.

- Woop woop! Och segern är min!! (Tror jag..?!)

Imorgon ska jag till frissan.. och färgen blir blå.

Kärlek & Ärtor!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny-Blue - Onsdag 11 dec 21:41

  Ja, jag skulle ju återkomma.. (som jag skrev i förra inlägget, skrivandes i en taxi in till stan.. - Så det gör jag nu..    Det blev en härlig andra advent och avslutning på helgen.. Första anhalt, middag på Carnivore.. Hela familjen tils...

Av Jenny-Blue - Söndag 8 dec 17:28

Sitter i skrivande stund i en taxi, på väg in till stan.. Mannen har spontanbokat bord för trevligt (och förhoppningvis också gott) söndagskäk..?! Vi får väl se..?! - Återkommer med var, hur och säkert något annat också.. Kärlek & Ärtor! ...

Av Jenny-Blue - Torsdag 5 dec 19:45

Under lunchrasten tidigare idag, slog det mig: vilket tempo jag håller.. tätt följt av: och det har jag gjort ganska länge nu..?! Men det är ju inte riktigt hela sanningen.. Mitt höga tempo finns det inga skuggor över, men stunderna där jag fa...

Av Jenny-Blue - Torsdag 5 dec 00:26

Jag tänkte och ville verkligen ge er en bild redan igår, men faktum är att jag inte kan ge er någon bild ens idag..?! Ni förstår, jag är född i generationen som inte ännu känner mig helt bekväm med att ta selfies i offentlighet och eftersom jag ...

Av Jenny-Blue - Söndag 1 dec 11:07

Eftersom helgens planer, gick käpp rätt åt fanders.. rörde jag om riktigt ordentligt och bestämde mig för att köra hem från mamma redan samma kväll.. Planen med att stanna över helgen från fredag till söndag, slutade alltså med att vi var på plats ...

Lite mer om mig..

     

SIDOMENYN UPPDATERAD

 

     

BLOGGFÄRG UPPDATERAD

 

     

Min vardag i bilder..

jenny78blue 

   

       

     

KATEGORiER

     

Du vet väl att..

..du alltid är välkomna med egna tankar, reflektioner och livserfarenheter..?!

-Bara att lämna en kommentar.

 

      

Direktlänkar:

 

 

 

 

     

ARKiV

      

Tänkvärt

 

 

 

 

 

 

 

 

       

Spira - Min älskade hund

   

BELLA i mitt minne

   7 sep 2005 - 15 jun 2016

PitaPata Dog tickers

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se