Alla inlägg under mars 2009

Av Jenny-Blue - 16 mars 2009 00:03


I fredagskväll.. klockan var väl cirkus tjugo över tio.. halv elva.. ringde telefonen.. Tomas var inte hemma.. så först trodde jag att det var han som ringde för att fråga om allting var bra och för att säga god natt.. men så var det inte..

Det var Tomas kusin som ringde för att bjuda in oss på middag dagen efter.. lördag alltså.. Som en blixt från klarblå himmel.. TREVLIGT!!


Lördagen kom och vi åkte till kusinen i total ovisshet om vem som skulle komma eller hur många vi skulle bli.. Träffade ett par ute på gatan utanför porten.. och det visade sig att de skulle på samma middag som vi.

Totalt var vi tio personer vid bordet.. varav jag kände fyra stycken inkl. Tomas.. Det spelade egentligen ingen roll.. för det var ett trevligt sällskap och kvällen blev lyckad! God mat.. Rött vin.. Kaffe.. Choklad.. annat snacks.. och Öl.. Många skratt, en del dans.. och inga skandaler!


När klockan var halv tre kom jag och Tomas hem.. Mamma hade suttit barnvakt.. Innan jag och Tomas kom upp i lägenheten gissade vi på att mamma skulle ligga i en av sofforna och snarka.. men så var inte fallet.. Hon är ju nattuggla precis som jag.. så hon satt och stickade, när vi trillade in genom dörren..


Det kändes inte svårt igår.. på något sätt.. trots både rödvin och öl..

-Däremot kändes det liiiiiite svårare imorse!! Men det är väl smällar man får ta..? Det kostar att ligga på topp, som de säger!


Min söndag har alltså varit väldigt lugn och jag har bara gjort det jag har varit absolut tvungen till.. Bortsett från att ha varit ute med hunden några rundor och gett Charlie mat och ny blöja.. har jag bara softat.. Slumrade till i sängen vid elva.. och sov i cirkus en timme innan jag vaknade av att Charlie skrek.. Tomas hade koll på läget, men jag gick ändå upp.. Bytte plats från sängläge till soffläge..


Det ända vi har gjort idag har varit att hämta min bil.. eftersom vi körde till middagen igår.. (lördags) Och ja.. så hämtade vi pizzor på vägen hem..

Det må hända att vi är tvåbarnsföräldrar.. men en bakfull söndag.. mer eller mindre.. kräver sin rätt till skräpmat!!


Charlie somnade efter maten som vanligt strax efter klockan åtta.. och Jonathan kom i säng strax innan klockan nio.. Sen var det jag och Tomas i vars en soffa.. med ¨Bäck¨ på tv.. Jag öppnade mitt choklad.. som legat och väntat på mig hela helgen.. och nu är söndagen snart slut.. även för mig..


-Det har varit en trevlig helg!

Fredag, ensam hemma med barnen.. Myspys med Jonathan..

Lördag, med Tomas på trevlig middag.. Mat och dricka till belåtenhet.

Och söndag, en riktig slappedag.. nästan som förr.. innan man hade barn.

Hur som helst.. ME LIKE!!


Imorgon är det en ny vecka och jag har ett nytt uppdrag.. Ska hämta ut dopklänningen som jag var och lämnade in i fredags. Det ska bli spännande att se hur det blev med namnen: Färgen, stilen, storleken och placeringen.. Ja.. det blir nog bra!


-Oj oj oj.. det var en gäsp som heter duga! Jag tror att jag kanske ska avsluta detta nu.. Har nog skrivit en hel del.. känns det som.. Kul om ni fortfarande är med.. att ni inte gett upp på vägen menar jag..

-F*n.. Detta blev ju en hel roman för tusan..

-Somebody stop me.. Please!


-Tjingeling.. ding ding..      :)

Av Jenny-Blue - 14 mars 2009 00:33


-Jag kom ihåg att köpa ett nytt choklad, när jag var och handlade innan idag.. Däremot har jag inte ätit av det än.. Tro nu inte att jag tänker låta det ligga öppet i skåpet.. Åååh nä.. JAG SKA GÖMMA DET för Jonathan innan jag går och lägger mig.. Var så säker!! Annars är det garanterat borta nästa gång jag blir sugen.. OCH DET ÄR VÄRDELÖST! me NOT like!!


Nä.. Nu ska jag dricka upp min Coca och gå och borsta tänderna..

Jag har ju redan sagt god natt.. så jag är halvvägs där.. *hi hi*

-Natti natti..

Av Jenny-Blue - 14 mars 2009 00:16


Klockan är inte överdrivet mycket, men jag tror ändå att jag ska gå och göra mig redo för bingen.. Tomas är inte hemma.. och barnen sover.. så jag tänkte att jag skulle ta hunden med mig och gå och lägga mig i min skööööna säng och slå på TV:n.. Det är säkert någon film som börjar snart.. Det MÅSTE det vara..?! Vi har för bövelen hur många kanaler som helst, så nått måste där finnas..


Kvällen utan Tomas har gått bra.. som förväntat.. Jonathan och jag har gjort milkshake och så har vi ätit chips och dippa och druckit Coco Cola.. En riktig fredag kan jag tycka.. och en väldigt mysig sådan!

Charlie fick mat vid halv åtta och somnade gott i sin säng strax efter.. Jonathan och jag kollade på ¨Så ska det låta¨ med allt vårt gottiga.. Sedan gick Jonathan in på sitt rum och lekte. När klockan var nio gick jag in till honom och påminde honom om tiden.. då han tjatat om ¨Starwars¨ hela veckan. När programmet var slut, 25 minuter senare gick han tillbaka in på sitt rum och fortsatte att leka en stund till.. innan det var tänder och god natt.

-Jag älskar mina barn.. De är så snälla.. båda två!


Men det säger jag god natt..

-Tjingeling..


Ps. Här kommer en bild på mig och Charlie..

Av Jenny-Blue - 14 mars 2009 00:00


Jag förstår att ni är väldigt nyfikna på om min bil klarade sig hela resan till Lund och tillbaka.. Jag var lite nervös där ett tag.. i morse.. innan jag kommit iväg med Jonathan till lekgruppen, men när jag väl kom hem till mamma, för att hämta upp henne hade jag glömt bort vilken dag det var idag.. Och det var kanske tur.. för om jag hade tänkt på det hade det förmodligen gått illa..


-Men jag kan lyckligt meddela att bilen klarade sig och att min dag har varit oturslös.. hela dagen igenom..

-Ja, kanske inte till 100 % ändå.. nu när jag tänker efter.. För innan vi lämnade Lund var mamma inom bageriet och köpte semlor.. (fick ett ryck och totalnoja med ett sug efter semlor.. och mamma räddade mig)

Hur som helst.. När vi kom hem och packade upp våra underbara och efterlängtade semlor, visade det sig att det var mini..

-DE VAR SKITGODA!! men som sagt alldeles för små.. *suck*


Mer otur än så har jag inte råkat ut för idag.. och det är ju skönt!

Lite roligt dock.. var att jag blev påmind om oturen förra månaden, när jag fick räkningen på bilen, idag med posten.. Men det får ju gå..



Av Jenny-Blue - 13 mars 2009 00:37


-Jag hoppas att jag klarar mig från oturen.. Förra månaden kostade det mig två tusen spänn.. Jag hoppas verkligen att jag slipper något sådant denna fredagen den trettonde.. men det är ju klart.. Jag och mamma skulle ju till Lund.. och vi skulle ta min bil, kom vi överrens om när vi bestämde detta.. Jag har ju vagnen till Charlie i bilen och för att slippa klydda så tar vi min bil..


-Spännande! Men jag kommer ändå att hålla tummarna.. fast kanske inte precis när jag kör.. Det känns ju lite som att utmana ödet.. och det har jag inget behov av..

.. inte denna fredagen i alla fall..


-Tjingeling..

Av Jenny-Blue - 13 mars 2009 00:02


Idag har vi varit och hälsat på i kyrkan.. inför Charlies dop.. Inget speciellt alls, mer än att Jonathan tyckte att det var spännande.. Imorgon, undertiden som Jonathan är på lekgruppen ska jag till Lund med mamma och få Jonathans och Charlies namn broderade på dopklänningen.. ?


-Ja, jag vet att jag är lite sen med att brodera Jonathans namn.. eftersom han döptes 04-04-04.. men BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG.. som jag brukar säga.. Samtidigt passar jag på att göra Charlies namn också.. så blir det gjort.. om ni förstår vad jag menar.. *hi hi*


Till middag idag lagade jag fläskfile.. kokade potatis, som jag sedan delade i lagom bitar och stekte.. typ som pommes.. fast godare! Jonathan hjälpte till med morötterna.. som vi kokade och hade till..

Jonathan har blivit en riktig höjdare på att skala morötter.. Han är så bra så att det nästan inte blir något kvar av moroten som han skalat klart..

-MAMMAS PÅG!


Som den perfekta avslutningen på dagen tog jag en lång, varm dusch.. och som pricken över i:et bytte jag sängkläder innan idag.. Det ska bli underbart att gå och lägga mig sen.. när jag har tid.. *hi hi*


Vi får väl se när det blir.. men det känns som om det blir inom det närmaste.. då det känns lite grusigt i ögonen.. Kan det vara rödvinet till maten som blev aktiverat av den varma duschen tro..?! Inte vet jag, men jag vill tro det..


Imorgon ska Tomas iväg på eftermiddagen ? kvällen och kommer inte hem förrän på lördag.. Han sover över på plats.. Tradigt, men sant..

-Ja ja.. det kan ju vara skönt med en egen kväll.. framför TV:n.. MÅSTE bara komma ihåg att köpa hem ett STOOOOOORT CHOKLAD.. som jag kan kalasa på under kvällen.. Det jag köpte sist försvann spårlöst.. men jag har mina aningar om var det tog vägen..

-Sådan mamma, sådan son.. BUSUNGE!.. äter mammas choklad.. Inget vidare när man är som jag och helt plötsligt mitt i natten kan få PANIKBEHOV av en bit choklad.. eller två..


Nä.. nu ska jag gå och titta till mina barn.. innan jag går och lägger mig..

i min nybäddade säng.. Nice.. ME LIKE!!

Natti natti..

Tjingeling.

Av Jenny-Blue - 12 mars 2009 02:55


Klockan är snart tre på natten och jag är på väg att gå och lägga mig.. Jag har suttit och sytt.. Det är därför jag är sen idag.. Jag var bara tvungen att titta in här.. Har inte så mycket att skriva om.. eller ja, det har inte stått still, helt och hållet idag.. men jag är så förbaskat trött.. så jag orkar inte berätta om min dag.. inte just nu i alla fall.. God natt, kan jag däremot förmå mig att skriva.. och så klart:


-Tjingeling..

Av Jenny-Blue - 11 mars 2009 14:37


-Jag har inte tid att sitta här nu..

Tomas kom precis hem och han hade fika med sig..

Så nu ska jag äta räkmacka..


-Tjingeling..

LITE MER OM MIG...

KALENDER

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

   

 

      Privat konto: 

     jenny78blue 

 

    Konst konto:

     jenny78blue_art

 

      MaryKay konto:

     jennyblue_mk

 

 

LETAR DU EFTER NÅGOT SPECIELLT? SÖK HÄR:

SIDOMENYN UPPDATERAD

    16 augusti 2023

 

BLOGGFÄRG UPPDATERAD

    15 augusti 2023 

 

MIN KONST - HEMSIDA

www.jennyblueart.com

 

Följer du länken ovan, hittar du info om bokade utställningar, mig och mina verk, presenttips, mm..     

 

      

     

     

         

            - Välkommen!

 

 

LÄNKAR TILL ANNAT VIKTIGT

     

         

     

        

     

 

     

 

     

 

 

KATEGORiER

BELLA i mitt minne

   7 sep 2005 - 15 jun 2016

PitaPata Dog tickers

ARKiV

   

 

 

 

       

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       

 

 

 

      

 

 

 

       


Ovido - Quiz & Flashcards